ENGİN BEY ''BALTAYI'' BEŞİKTAŞ'A VURUYOR!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Kasım 2022, Perşembe

Güzel Türkçe'mizde 'Baltayı Taşa Vurmak' Diye Bir Deyim Vardır;

Türk Dil Kurumu karşılığı ''Farkında olmayarak birine dokunacak sözler söylemek, pot kırmak.'' anlamına geliyor. Sayın Beşiktaş 2. Başkanı Engin bey farkında mı, değil mi? Bilememem ama soyadına nazire yaparcasına 'Baltayı' ardı ardına BEŞİKTAŞ'a vuruyor.

VARAN (1) ‘MESUT YILMAZ – ENGİN BALTACI!

Sedat PEKER (Bir Dönem Deli Çavuş Adıyla Mesaj Paylaşıyordu) milyonlarca erişim sağladığı sosyal medya hesabından 'Cezaevinde bulunduğu süreçte dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz'a kumar görüntüsü nedeniyle şantaj yaptığını, bunun karşılığında Yılmaz'ın yakını olarak tahliyesinin eski DGM Savcısı Engin Baltacı tarafından sağlandığını'' iddia etmişti.

Peki bu iddialardan sonra, üzerinden haftalar/aylar geçmesine, rağmen Engin BALTACI beyden tek bir izahat duyabildik mi? HAYIR!

VARAN (2) HAVALİMANI YEMEK İŞİ!

İYİ Partili Ali KIDIK, İstanbul Havalimanı’nın yemek işinin, eski DGM savcısı Engin BALTACI’ya verildiğini açıklamıştı. KIDIK, söz konusu şirketin 10 bin kişiye yemek vermesi gerektiğini altını çizerken, "İş için Mehmet Cengiz’in 'Sus payı' ikramiyesi olarak değerlendiriliyor" açıklamasını yapmıştı. (2 Ağustos 2022 / Cumhuriyet)

Peki, Sn. Beşiktaş 2. Başkanından o günden, bu güne herhangi bir açıklama duyabildik mi? HAYIR!

BU OLAYLARI NEDEN YAZIYORUM?

Duyduk Mu & Medya Kartalı ekibini bir heves ve/veya gazetecilik oynamak için kurmadım. Beğenilsin ya da beğenilmesin bizim bir kavgamız, bir davamız var. BJK’nın ekonomik durumundan, her konuda ki kalitesinin günden güne düşüyor olmasını bir parça muhalif duruşumuzla yavaşlatma gayreti içerisindeyiz. Bu yolda dün de gereken bedeller neyse ödedik, yarınlarda da ödemeye devam edeceğiz. Bilen bilir, özel hayata girmemek için özel bir çaba içerisindeyiz. Ta Ki; BEŞİKTAŞ Kulübüne zararı dokunmayana kadar...

Engin BALTACI BEŞİKTAŞ 2. Başkanıdır. Yani Ahmet Nur ÇEBİ’den sonra gelen kişi. Böyle özel bir makamı işgal eden kişi yaşam tarzı, davranışları ve söylemleri konusunda son derece dikkatli olmak zorundadır. Geçtiğimiz günlerde Ajansspor’da kendisinin seçimle gelen kurullara yazdığı bir üst yazı haberi yapıldı. İddiaya göre Engin Bey kurullardan ‘Her türlü yazışma için yönetimden izin alınmasını talep ediyor…’

SORU?  

Beşiktaş Yönetim Kurulu seçimle geliyor da, kurulları kura ile mi belirleniyor? Koca bir HAYIR!

Kim, neden, kimden, ne münasebet izin alacak beyefendi? Üstelik mevcut yönetimin geçtiğimiz seçimde desteklediği hiçbir liste kazanamamış ve ‘GÜÇ’lü kaybetme durumu ortadayken, sizin bu mantığınızın hangi DEMOKRASİ’de karşılığı bulunuyor?

(Şimdilik) Uzun Lafın Kısası;

BEŞİKTAŞ 2. Başkanı Engin BALTACI kendisi ile birçok iddia konusunda ısrarla kulağının üzerine yatarken, belki de gündem değiştirmek için kulüp tarihinde görülmemiş tuhaf uygulamalara başvuruyor. Vakanın tuhaf tarafı odur ki, Ahmet Nur ÇEBİ’de buna müsaade ediyor. Bilinmesini isterim ki bu tür ‘GÜÇ ZEHİRLENMESİ’ kokan icraatlar camiaya büyük zarar verir ve böler. Olayların bu hale gelmesine ne camia müsaade eder, ne de ben ve ekibim.

Sizden önce ki Ahmet Nur ÇEBİ’nin 2. Başkanı da kulübümüze büyük zararı dokunmuştu beyefendi, şimdi yeniden olmaz. Yakın zaman içerisinde çok fazla duyacaksınız amma, ben açılış yapmış olayım. ‘Baltayı Daha Fazla BEŞİKTAŞ’a Vurmadan Engin Bey İstifa!

Hak Edene Saygılarımla
     Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki