EROL KAYNAR'A VETO!

Beşiktaş'ta, İletişimin başına geçmesi planlanan eski yönetici Erol Kaynar'a yönetim içinden veto edildi...
Haberin yayılanma tarihi:27 Kasım 2020, Cuma

Beşiktaş Başkanı Çebi, geçtiğimiz hafta eski yönetici Erol Kaynar'ı iletişim komitesinin başına getirmek için harekete geçmiş ve Kaynar'a teklif yapmıştı.

Çebi'nin teklifini kabul eden Kaynar, yaptığı açıklamada, ''Ali Baransel ile Ertuğrul Akgündüz ekibimde olacak. İletişimde yeni bir döneme başlıyoruz. Beşiktaş'ta büyük barışmayı sağlayacağız. Camiadaki kopuklaşmayı gidereceğiz'' ifadesini kullanmıştı. 

Geçtiğimiz hafta göreve başlaması beklenen Erol kaynar için resmi bir açıklama yapılmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

Kaynar ve ekibinin göreve başlamasına; Genel Sekreter Mesut Urgancılar'ın başını çektiği bazı yöneticilerin şerh koyduğu ve Çebi'ye baskı yaptıkları öğrenildi. Mesut Urgancılar'ın, Yönetici Adnan Dalgakıran'ın iletişim komitesi başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından bu göreve gelecek kişiyi belirlemek istediği öğrenildi. Erol Kaynar'ın da son birkaç gündür yaşanan gerilim nedeniyle göreve başlamaktan vazgeçtiği sızan bilgiler arasında. Buğra Kaan Süer'in kulüpteki iletişim direktörlüğüne devam edeceği kaydedildi.

Kartalhaber.com 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki