ESKİ BAŞKAN BJK DİVAN KURULUNDA 'GÜNAH ÇIKARTMAYA' ÇALIŞTI!

BJK eski başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:20 Kasım 2021, Cumartesi

'BAŞKAN 35 KEZ BENİM ADIMI ANDI'

İki seneyi geçtik. Ben böyle konuşma yaparken heyecanlanmam ama zaman geçince heyecanlandım. Ben ilk defa eski bir başkanın gelip burada kendini ifade etmek durumunda kaldığını görüyorum. Hatırladığım kadarıyla daha önce olmadı. Sayın Başkan Çebi geçen toplantıda benden bahsetmediğini söyledi ama saydım 35 kez benim adımı geçirmiş. Çocuklarım 'Baba TT oldun' dediği için konuşmaya karar verdim.

'MUHALEFET KİM AÇIKLANSIN...'

Buraya gelmeden önce "hesap soracak" tarzı şeyler ve alakam olmayan röportajlar gördüm. Ben 40 seneye yakın, 38 senedir kongre, 18 senedir de divan kurulu üyesiyim. Ben yaptığım konuşmalarda Beşiktaşlıyız, divan kurulundayız bilincinde oldum. Beşiktaş'a yakışmayacak üsluba hiçbir divan kurulu üyesinin müsaade etmeyeceğini, benim de böyle bir niyette olmadığımı belirtmek isterim. Bana yaptılar ama ben yapmam. Ben kimseye parayla küfür ettirmem. Ben bu algıdan çok çektim, bu yönetim çekmesin. Kim bu muhalefet açıklayın, hepimiz bilelim, mücadele edelim.

'NEDEN BENİ MAHKEMEYE VERMEDİLER?'

İbra etmemek ne demektir? İbra etmezsiniz, bir şey vardır, gidersiniz mahkemeye. Mahkemeye gidildi mi, gidilmedi. Neden ibra edilmedi o zaman? Benim itibarımla oynamanın kimseye kazandıracağı bir şey yoktur. Şimdi krediler alındı. Onların hepsinde ne uğraşmalarımız var. Menajerlere ödemeler yaptırmışım. Bırakın menajeri bir kişiye 100 lira ödeme yapmadım. Ben para bulma tarafındaydım. Hangi menajere ödeme yaptırmışım? Ljajic ilk sene iyi oynadı. Biz de bonservisini aldık. Ghezzal geçen seneki gibi oynuyor mu? Hayır. Şimdi yönetim yanlış mı yapmış oldu? Biz kendi dönemimizde ne yaptıysak Beşiktaş için yaptık. Şu anki yönetimin yaptığı gibi. Bugün borçların bu düzeyde olmasına benim katkım var, TL'ye çevirttim borçları.

SALONDA GERGİN ANLAR...

Beşiktaş Divan Kurulu'nda Fikret Orman'ın açıklamalarının ardından gerginlik yaşandı. Orman'ın açıklamalarının ardından salonu terk etmek istemesi tepkiyle karşılandı. Açıklamaların cevabını alması için beklenmesi söylendi.  Bu sözlerin ardından salonda gerginlik yaşandı.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki