Eski ve Güçlü Divan Kurulunu Tekrar Geri İstiyoruz!

1903 Cemiyeti Başkanı ve BJK Kongre üyesi Masis KUYUMCU ile 3 Ağustos 2019 Cumartesi günü Divan Başkanlığı seçimi ile ilgili konuştuk...
Haberin yayılanma tarihi:24 Temmuz 2019, Çarşamba

Divan Kurulu ve Seçimler İle İlgili Düşünceleriniz Nelerdir?

1903 Cemiyeti olarak Divan Başkanlığı seçimini çok önemsiyoruz.

Divan Kurulu, kulübün emniyet mekanizmasıdır. Kulübün geleceğine zarar verecek kararların alınmasına engel olabilecek son noktadır Divan Kurulu. 

Bu misyona sahip bir Divan Başkanlığı, kulübün yönetimsel anlamda daha güçlü, daha doğru ve sağlıklı kararlar alabilmesi yönünde yapıcı tavsiyelerle başkan ve yönetim kuruluna yön gösterici olacağı için Divan Kurulu çok ama çok önemli bir makamdır.

Yalçın Karadeniz'e Büyük Haksızlık Yapıldı

Ne yazık ki geçen Divan Başkanlığı seçimleri öncesi ve sonrasında Beşiktaş etiğine ve ruhuna uymayan hadiseler yaşandı.

Beşiktaş’ımız bir kez daha mahkeme kapılarında yer aldı. Yeri gelmişken Eski Divan Başkanımız Yalçın Bey’in geçen bu süreçte yaşamak zorunda kaldığı hadiseleri de üzülerek izlediğimizi belirtmek isterim. Kendisine haksızlık yapıldığına inanıyoruz. Beşiktaş’ımızın manevi değerlerinde son zamanlarda inanılmaz bir erozyon yaşandığını üzülerek izliyoruz. Burada tek tek açıklamaya gerek yok. Bunların neler olduğu, Beşiktaş degerlerine sahip olan herkes tarafından bilinmektedir. Bu erozyona ancak Beşiktaş’ın etik değerlerine sahip çıkacak tecrübeli bir Divan Başkanı ile dur denilebileceğini düşünüyoruz.

Şeref Nasır'ı Destekliyoruz

Gerek bilgisi gerekse Beşiktaşlılık duruşu ile herkesin takdirini, güvenini kazanmış, geçmiş yıllarda da Divan Başkanlığı görevini başarı ile icra etmiş Şeref Nasır Başkanımız 3 Ağustos’taki Divan Başkanlığı seçimlerinde Sayın Yamantürk’ün karşısına aday olarak çıkmıştır. Sayın Şeref Nasır Divan Başkanı seçilirse, Beşiktaş Divan Kurulu’nun, tekrar tüm Beşiktaşlılarca beklenen işleyiş içinde olacağına inanıyoruz. Yapılacak seçimlerin meşru zeminde yapılması en büyük dileğimizdir. Divan Kurulu üyelerinin oy tercihlerine dışarıdan her hangi bir telkin olmadan, her iki adayın da seçim sürecindeki söylem ve yaptıkları ile rakibine karşı haksız rekabet ortamı oluşturmadan yarışmaları çok önemlidir. Sayın Şeref Nasır’ı ben ve 1903 Cemiyeti’ndeki arkadaşlarımız uzun zamandır tanırız. Gerek aile yapısı gerekse güvenilir kişiliğinin yanında geçmişte camiamıza sağladığı katkılarını unutmak mümkün değildir

 Saygıdeğer Beşiktaşlıların gönlünde her zaman çok özel bir yere sahip olan Şeref Nasır Başkanımızın, Divan Başkanlık makamını hak eden, saygın bir kişilik olduğuna inancımız tamdır. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki