EVERTON'DAN FLAŞ TRANSFER HAMLESİ!

Süper Lig'in zirvesinde yer alan Beşiktaş'ın formda yıldızı Cyle Larin, yaptığı gol ve asistlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Mart 2021, Çarşamba

Birçok kulübün radarına giren yıldız futbolcu, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'un da dikkatini çekti. Everton'dan Beşiktaş'a flaş bir teklif geldi.

Beşiktaş'ın bu sezonki flaş ismi Cyle Larin'in taliplileri giderek artıyor. Golcü futbolcu sezon sonunda yuvadan uçacak gibi gözüküyor. Bundesliga takımlarından sonra İngiltere Premier Lig'den West Ham'ın da takip ettiği Kanadalı yıldız için tanıdık bir talip daha çıktı.

EVERTON'DAN LARIN'E KANCA

Türkiye'nin haberine göre, Cenk Tosun'u 24 milyon euroya kadrosuna katan Everton, bu defa Larin'i transfer etmek istiyor. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş'a beklenmeyecek derecede katkı veren 25 yaşındaki oyuncu da özellikle İngiltere'den gelen tekliflerden dolayı oldukça memnun.

CENK TOSUN ARTI PARA TEKLİFİ

Kanadalı yıldız için Everton'un kullanacağı koz ise Cenk Tosun... İngiliz kulübü, bonservisine sahip olduğu milli futbolcuyu takasta kullanarak Larin'i kadrosuna katmak istiyor. Ada basınında çıkan haberlerde, Everton'un takasın yanı sıra bir miktar ücret de teklif edeceği ve Beşiktaş'la olan yakın ilişkilerini bu transferde kullanmak istedikleri belirtildi.

Cyle Larin'in menajeri Paul Tenorio, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Kanadalı golcünün Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve şu anda transfer konularını düşünmediğini söylemişti. Siyah Beyazlılar üç sene önce 1,9 Milyon euroya transfer ettiği Larin'i geçen sezon Zulta Waregem'e kiralamıştı. Belçika ekibi 9 gol, 11 asist üreten Larin'in 2,5 Milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmamıştı. Beşiktaş yönetimi Kanadalı yıldız için şu anda 15 Milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki