FENERBAHÇE BAŞKANI BEŞİKTAŞ'IN HAKLARINI SAVUNDU TRABZONLU ÇEBİ'YE 'SUS' GELDİ!

Siyah-Beyazlılar da başkan Çebi ve Yönetimi sessiz kalırken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş'ın haklarını savundu...
Haberin yayılanma tarihi:07 Mayıs 2022, Cumartesi

Ali Koç'un Yaptığı Açıklamalar Beşiktaş Taraftarları Tarafından Destek Gördü

Koç, Trabzonspor-Beşiktaş maçındaki kural hatası, Trabzonspor'un Yenikapı kutlaması, 2013-2014 sezonundaki Beşiktaş - Galatasaray maçı ve 2010-11 Süper Kupa maçına değindi.

"Beşiktaş Bir Başvuru Daha Yapabilir"

"Temsilci raporlarına bakmadan Trabzonspor'u 5 dakikada şampiyon ilan ettiler. Beşiktaş-Trabzonspor maçıyla ilgili kural hatası başvurusu var. Reddedildi. 7 gün tahkim süresi var. O tahkim süresi, bu maçta dolmamıştı. Dolayısıyla, Beşiktaş bir başvuru yapabilir. Tahkim sonucu çıkmadan, bu ligi tescil edemezsin değil mi?" O sonuç çıkmadan, Antalyaspor maçının temsilci raporlarına dahi bakılmadan, yangından mal kaçırır gibi TFF, maç bittikten tam 5 dakika sonra, kutlama mesajı yayınlıyor." 

"Beşiktaşlı Taraftarlar Sahaya Girince 4 Maç Ceza Ve Hükmen Mağlubiyet Oldu"

"Trabzonspor - Antalyaspor maçında son dakikada taraftarlar maç bitmeden sahaya girdi. Aynı olay 2013-2014 sezonunda Beşiktaş - Galatasaray maçında oldu. Beşiktaş'a o olaylardan dolayı 4 maç ceza ve hükmen mağlubiyet cezası verildi."

Bu açıklamaların ardından Beşiktaşlı taraftarlar, sosyal medyada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a teşekkür eden yorumlarda bulundular. Beşiktaşlı taraftarlar yatıkları yorumlarda, ''Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler Beşiktaş'ın haklarını savunmazken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'ın Beşiktaş'ın haklarını Beşiktaş başkanı ve yöneticilerden daha çok savunması çok acı'' ifadelerini kullandılar.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki