Fikret Orman Dönemi Borçları Ödendi!

Kara Kartal da derbi galibiyeti sonrası moraller yerinde...
Haberin yayılanma tarihi:01 Aralık 2020, Salı

Yeniden Zirvenin Ortağı

Sergen Yalçın yönetiminde sezona Avrupa'da hem Şampiyonlar Ligi hem de Avrupa Ligi ön elemesinde rakiplerine yenilerek elenen Beşiktaş'ta sıkıntılı günler Süper Lig'de de devam etti. Ligde de inişli çıkışlı bir grafik izleyen Beşiktaş, son iki haftada aldığı iki kritik galibiyetle zirveye yeniden ortak oldu.

Futbolcular İçin bir İlk Oldu

Medipol Başakşehir'in 3-2 mağlup Siyah Beyazlılar Pazar akşamı da Fenerbahçe'yi 15 yıl sonra Kadıköy'de yine aynı sonuçla; 4-3 yenerek, kötü seriyi bitirdi. Bu iki galibiyetten 6 puan alarak şampiyonluk yarışında iddiasını tazeleyen Beşiktaş'ta futbolcular bir ilki de yaşıyor. Ahmet Nur Çebi yönetimi, futbolcuların birikenler dahil tüm maaş alacaklarını ödedi.

Önce Orman Dönemi Borçları Ödendi

Yönetime gelir gelmez önce Fikret Orman döneminden kalma 6 aylık alacakları kapatan Çebi, kendi döneminde de futbolcu alacaklarına öncelik vermeyi sürdürdü. Çebi, Ekim ve Kasım ayı alacaklarının tamamını ödedi. Bugün itibarıyla futbolcuların içeride aylık alacağı kalmadı. Bu tablo da yıllardır Beşiktaş'ta görülmeyen bir durum oldu. Eski yönetimin bankalarla imzaladığı borç yapılandırma anlaşması nedeniyle gelirlerini kullanamayan Siyah Beyazlılarda, futbolcu ödemelerinin büyük kısmını da Başkan Çebi'nin çözdüğü öğrenildi. Yönetimin alacakları ödemesiyle birlikte Beşiktaşlı futbolcuların moralleri derbi zaferiyle birlikte en üst düzeye çıktı.

Erdal Cömert / Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki