Fikret Orman 'Orhan Ak Pırlanta Gibi Çocuk!'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlı kulübün Avusturya kampında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:01 Ağustos 2019, Perşembe

Güzel bir sezona başlayarak, pozitif bir hava istediklerinin altını çizer Orman, "Hep beraber de pozitif bir havayla gitmeye çalışıyoruz. Beşiktaş mutlulukla gitmeye çalışan bir kulüp. Beşiktaş'ın mutsuzluğu üzerine bir şey yapmayın diye ikaz ediyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın yeni sezon hazırlıklarından bahseden Fikret Orman, "Burada 31 futbolcumuz var. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Tabii ki transfere ihtiyacımız var. Ama hocamızla da yönetim anlamında iyi bir dönem geçiriyoruz. Daha 1 ay var. Beşiktaş gibi bir kulüpte transfer yapmak dünyanın en kolay işi. Yoğunlaştığımız oyuncular hakkında 2 Eylül'e kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bazı oyuncularımızın da gitmesi gerekebilir" dedi.

"Quaresma Gitmek İsterse Konuşuruz"

Beşiktaş'ta geleceği belirsizliğini koruyan Ricardo Quaresma'nın gitmek istediği takdirde izin vereceklerini belirten Fikret Orman, "Ricardo Quaresma çok duygusal bir kişilik. Futbol hayatının en uzun dönemini Beşiktaş'ta geçiriyor. Onun tecrübesindeki ve Türkiye'yi tanıyan biri böyle haberlerden etkilenmemeli. Biz hiçbir oyuncumuz hakkında kamuoyu önünde böyle açıklamalarda bulunmaz. Ricardo'nun bizimle bir yıl daha sözleşmesi var. Gitmek isterse gelir konuşuruz. Gitmek istemezse de burada, çalışıyor. Hocası her maç 11'de oynatıyor" ifadelerini kullandı.

"Orhan Ak'ı Niye istemiyorsunuz Diye Soruyorum, 'Bilmiyorum' Diyor"

Beşiktaş'ın negatif yönleri üzerine algı yaratmak isteyenlerin olduğunu belirten Fikret Orman, "Siteler kurup insanları örgütlüyorlar. İnternet üstünden bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Gündem yaratılmaya çalışılıyor. Bunun benzer olayları başka kulüplerde de var ama onların böyle bir gündemi yok. Taraftarla kavga etmek. Taraftar dediğiniz 25 milyon kişi. Orhan Ak'ı niye istemiyorsunuz diye soruyorum, 'Bilmiyorum' diyor. Avusturya'ya gelmişiz, bir Türkiye'yi temsil ediyoruz. Bunların ne gereği var. Burada bir olay var, benim tarafımdan çok net görülen bir olay" değerlendirmesinde bulundu.

"Orhan Ak Pırlanta Gibi Çocuk"

Başkan Orman, teknik direktör Abdullah Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak'a taraftarların yoğun tepki göstermesi üzerine sorulan sorulara şöyle yanıt verdi:

"Hocamız ekibiyle geldi. Orhan Ak pırlanta gibi bir çocuk. Ne için çalışıyor? Beşiktaş için çalışıyor. Orhan Ak gibi birçok olay oldu, hiç böyle şeyler oldu mu? Başka kulüplerde de oldu? Gündem oldu mu, hayır. Bu mevzu kapanacak yarın başka bir mevzu açacaklar"

Beşiktaş'ta artık son döneminin olduğu hatırlatan Orman, "Beşiktaş’a başkan olduğumdan bu yana hemen hemen tüm departmanları profesyonelleştirdik. Beşiktaş’ta son dönemim. Arkamda bırakacağım mirasta iyi bir kulüp yapısı olmalı" ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki