Fikret Orman Üyelere Hakaret Ediyor!

Beşiktaş eski Divan Kurulu Başkanı Şeref NASIR, Siyah-Beyazlı camianın gündemini Duyduk Mu & Medya Kartalına değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:03 Eylül 2019, Salı

Divan ve Kongre Üyeleri Beşiktaş'a Sahip Çıkmalı

Beşiktaş'ı, çok geniş çerçevede izliyorum. Gördüğüm kadarıyla, herkes muhalif ama dışarıdan muhalif. Muhalif grup, maalesef kongrelere hiç gelmiyor. Divan üyeleri, sadece akil gurubun üyesi. Kongre üyeleri de üye sadece. 30 bin üyenin 4-5 Bini, 3 Bin Divan üyesinin ise 900'ü seçimlere geliyorlar. 

Başkan Bizlere  Ağır Hakaret Etti

Son Yönetim seçiminde, Hürser Hocanın aldığı 1600 üyenin oyu bile ders olmadı yönetime. Aynı tas, aynı hamam misali. Sn Başkanımız bizlere Çok ağır hakaretler etti, ses çıkardık mı? Hemen ceza Kuruluna. Mecburen Kongre ve Divan üyeleri de sineye çekiyor.

Sadece iki konuşmayı hatırlatmak istiyorum. ‘’Bilmem neyin şoförü, Beşiktaş’ta kanaat önderi olmuş. Boş gezen adamlar gelmiş beni irdeliyor" demişti. Sn. Başkan kendisini karşı eleştiri hakkını kullanan, camiamızın sevilen ve sayılan bir arkadaşımızın çocuklarının abisine. Tüm şoförlere, tüm camiaya hakaret.

Camia Bir Araya Gelmeli

Son kongrede ise, daha büyük bir hakaret. Bu defa felaket ötesi "Delikanlı gibi çıkın konuşun. Öyle delikanlı adamda yok burada, karı gibi çıkıp arkadan konuşuyorlar" Burada hakaret, kongreye değil kadınlarımıza. Bu eşitlik devrinde, kadınlara hakaret eden bizim Sn. Başkanımız. Mazereti ise daha feci "orucuna verin". Camiamızın biraz önünü görmesi ve de elini taşın altına koyması, bu mali yıkıntının nedenini sorması lazım...

Camianın, bir araya gelmesi arzumla...

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki