Fikret Orman ve Abdullah Avcı Transferde Anlaşamıyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın arası, kaleci ve santrfor ve kaleci transferi nedeniyle açıldı...
Haberin yayılanma tarihi:17 Ağustos 2019, Cumartesi

Başkan Fikret Orman’la Abdullah Avcı’nın arasına kaleci ve forvet transferi girdi...

Başkan Orman’ın yaptığı görüşmede Avcı’ya, ''3 maç için forvet ve kaleci alamayız. UEFA ile başımızı derde sokamam'' demişti. Ama ''eğer fırsat transferi olursa duruma bakarız'' ifadelerini kullanmıştı. Avcı’nın ise, ''Burak ve Karius sağlam olsa bile bu iki ismi yedekleyecek birer oyuncu almalıyız'' diyerek Başkan’dan istekte bulunduğu öğrenildi. 

Avcı, Ersin ve Güven'le Özel Bir Görüşme Yaptı.

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, ligin açılış maçında Sivasspor deplasmanında şans vereceği genç kaleci Ersin ve genç forveti Güven’le bir görüşme gerçekleştirdi. Tecrübeli teknik adam, genç yıldızların genelde, bu tarz kriz anlarında patlama yaparak parladıklarını söyledi. Milli maç arasında kadar kendileriyle devam edeceğini, gösterecekleri performansın sadece kendileri değil Türk futbolu için önemli olduğunu anlattı.

Utku ve Umut Yeni Transferleri Bekliyor

Beşiktaş’ta kaleci ve forvet transferi iki ismi daha yakından ilgilendiriyor… genç kaleci Utku ve forvet oyuncusu Umut Nayır. İkinci kaleci olma şansını kaybeden Utku ile Güven’i geçemeyen Umut eğer kaleci ve forvet transferi yapılırsa gönderilecek.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki