FİKRET ORMAN, YILDIRIM DEMİRÖREN’E SAATİ SORAMAZDI!

Beşiktaş eski yönetim kurulu üyesi Av. Ahmet Akpınar, Hayatta Beşiktaş radyosunda Merican Şahin ve Mehmet Yardımcı’nın konuğu oldu...
Haberin yayılanma tarihi:06 Aralık 2019, Cuma

1 Saat süren canlı yayında, Beşiktaş Kulübünün eski ve yeni yönetimini değerlendiren Akpınar, Beşiktaş'ın en kısa zamanda iç barışı sağlaması gerektiğinin altını çizdi.

İşte Medya Kartalı ekibinin derlediği bazı satır başları;

''AKİL İNSANLARDAN BİR KOMİSYON OLUŞTURULMALI''

Beşiktaş’ın borcu, ilerleyen zamanlarda daha net ortaya çıkacaktır. Bu borcu yapanlardan, hesap sorulması da gerekiyor. Yeni yönetime öncelikle başarılar diliyorum. Benim bu borcun araştırılması konusunda naçizane bir önerim olacak. Camia ve Kulübü bilen insanlardan, kesinlikle bir komisyon oluşturulması gerekiyor. Böylelikle vicdanlara daha rahat hitap edilebilir.

''BJK’NIN BARIŞA İHTİYACI VAR''

Beşiktaş’ta, çok fazla dava edilen ve Kongre üyeliğinden uzaklaştırılan değerli insanlar var. İlk kongre de gündeme bir madde eklenerek, bu ayrışmaya son vermek gerekiyor. Beşiktaş’ın camia içerisinde barışa ihtiyacı var. Eski yönetim, bir dönem önceki Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’i haksız yere ceza aldırarak görevden uzaklaştırılmasını sağladı. Kurullar da artık gerektiği gibi çalışmıyor. Bana göre BJK’nın kurulları seçilmiş değil, atanmış kurullardır. En kısa zamanda, Beşiktaş’ı büyüklüğüne yakışan kurullar yönetmeli.

'FİKRET ORMAN HEP ‘BEN’ DEDİ

Eski Başkan Fikret Orman, ilk 2 seneden sonra sürekli ‘Ben’ dedi. Her yere hakim olmak isterseniz, her şeyinizi kaybedersiniz. Ahmet Nur Çebi ve ekibine, bu anlamda güveniyorum. Yönetici arkadaşları ile birlikte THY’ye gidip gönül alması ve Beşiktaş adına özür dilemesi çok güzel bir adımdı. Umarım devamı gelir.

''ABDULLAH AVCI’YI AFFETMİYORUM''

Türkiye kupası Final maçı sonrası yaşananlar, hala içimi acıtıyor. Abdullah Avcı’nın yanında ki Fetocu kişilerle, Beşiktaş taraftarına çöp kovası ile vurmaya çalışmasını affedemiyorum. O dönemde olayların tam ortasında Sayın Serdal Adalı ve ben vardık. Her şeyi bire bir yaşadık. Abdullah Avcı’yı sevmek zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız. Aynı şey, Beşiktaş yönetimi içinde geçerli. Hakaret etmeden eleştireceksek eleştiririz. Her yöneticiyi seveceğiz diye bir kaide yok. Ama her şeyden önce saygı gelir.

''FİKRET ORMAN, YILDIRIM DEMİRÖREN’E SAATİ SORAMAZ DEDİM HAKLI ÇIKTIM.''

2012 Yılında eski Başkan Fikret Orman, bizim dönemimizi kapsayan yönetim için ‘Hesap Soracağım’ diyerek sürekli söylemlerde bulundu. Bende canlı yayın ve röportajlarda ‘Saati bile soramaz’ diyerek cevaplar verdim. Çünkü Fikret Orman’ı Başkan yapan, Amerika’dan getiren zaten Demirören. Bugün gelinen nokta ortada. Şimdi Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin ne yapacağını merak ediyorum. Bir şeyler varsa ortaya çıksın, yada aklansın. Bekleyip göreceğiz.

''ARAS ÖZBİLİZ ve MERCAN ÇAM TRANSFERLERİNDE PARALAR NEREYE GİTTİ?''

Eski Başkan ‘Menajerlerden Beşiktaş’ı kurtaracağız’ demişti. Sonrasında yaşadıklarımız facia. Sözleşmesinin bitmesine 3 ay kala, Aras’ın hayalinde bile göremeyeceği fesih parasını alması tam bir soru işareti. ‘Beşiktaş Kulübünün nerde olduğunu bilmiyorum’ diye açıklama yapan Mertcan Çam transferi konusu ne olacak?

DUYDUK MU?   

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki