'Fikret Orman Yok Hükmünde!'

Quaresma'dan Fikret Orman'a sert sözler: O, benim için var olmayan birisi...
Haberin yayılanma tarihi:21 Eylül 2019, Cumartesi

Fikret Orman'ı Konuşmaya Gerek Yok

Beşiktaş'tan ayrılıp Kasımpaşa’nın yolunu tutan Ricardo Quaresma, Kartal’a olan sevgisinin sürdüğünü söyledi ve ekledi: Beşiktaş Başkanı, benim için hakkında konuşulmasına gerek olmayan birisi, benim için var olmayan birisi. Başkan değiştikten sonra neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Onlarla birlikte olmaya her zaman hazır olacağım”

AYRILMA SÜRECİNİ ANLATTI

Kara Kartal’daki ikinci macerası, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın kararı sonrasında tamamlanan Ricardo Quaresma, olaylı ayrılığın ardından Kasımpaşa’ya transfer olmuştu. 35 yaşındaki kanat oyuncusu, Siyah-Beyazlılar’dan ayrılma süreci, Beşiktaş’a bakış açısı ve yeni kulübündeki hedefleriyle ilgili olarak düşüncelerini paylaştı. Portekizli yıldız, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

İlk olarak yeni kulübüne kısa sürede adapte olduğunu söyleyen Q7, “Kasımpaşa’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Beni çok sıcak karşılayan bir kulüple beraberim. Burada harika bir ortam var. Her zaman yardıma hazır takım arkadaşlarım var, her zaman yardıma hazır kulüp personelleri var ve benim kendimi iyi hissetmem için gereken her şeyi yapıyorlar. Bu da size çalışma azmi veriyor. Umarım bu harika ortamda, bana kollarını açan bu kulübe en iyi şekilde hizmet edebilir ve hedeflerini gerçekleştirmesinde yardımcı olabilirim” dedi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki