'Fikret Orman'da Bende Hatalar Yaptık!

Türkiye A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş'ta görev yaptığı dönemde ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:03 Ocak 2020, Cuma

Şenol Güneş'in Açıklamalarından Satır Başları;

"Para ödemediğin zaman personel evine ekmek götüremezse orada huzur olmaz. Ben para almasam önemli değil ama buradaki çaycı para almazsa, o müessese ayakta kalmaz. Kulüplerde en büyük sorun bu."

"BEŞİKTAŞ'TA İYİYDİK AMA HATALARIMIZ DA OLDU"

Beşiktaşlılar sizi sahiplendi

"Beşiktaş camiası beni çok seviyor. Ben bir şey yapmadım, sadece düzgün iş yaptım. Daha çok şey yapmalıydım. Samimiyet ve iyi niyetime inandıkları için sahipleniyorlar. Biz gruptan namağlup çıktık. Biz çıktık diye mükemmel değildik ama mükemmel işler yaptık. Ama başkan da dahil hatalarımız da vardı."

Kadroda Sıkıntı Mı Vardı?

"Yeter ki doğru işleri söyleyelim. Volkan'ı (Şen) alın dedim. Ben enayi miyim? Lens mi daha iyi Volkan mı? Ama Lens 20 Milyona mal oluyor sana. Quaresma ve Babel var. İkisini geçemedi ki Lens. O zaman parayı niye harcıyorsun boşuna. Benim sana verdiğim bu aklı kim verebilir? O zaman niye uygulamıyoruz? Kimse ders çıkarmıyor. Bu böyle devam ettiği sürece aynı şeyleri konuşmaya devam edeceğiz. Üzülüyorum!"

Oğuzhan Çok Geriledi Değil Mi?

"Oğuzhan'ın gitmesi lazım. Ben kendim istedim bunu. Burada kalması sağlıklı değil. Mükemmel oynasa bile bir maçta kötü olsa yine tepkiyi alacak. Kendisine zarar. Mesele Oğuzhan'ın, Beşiktaş meselesi değil."

"MERİH'İ İSTEDİM ALDIRAMADIM"

"Merih Demiral'ı istemiştim Sporting Lizbon'da oynarken, aldıramamıştım. Roco'yu ondan sonra aldık. İyi şeyler yapıldı ama yanlış şeyler de oldu Beşiktaş'ta. Pepe'yi kaptan yapmak istediler, 'Olmaz, doğru değil' dedim. Türk oyuncular varken olmaz. Bir oyuncu gelsin yönetsin demek yanlış."

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki