Fikret Orman'ın Kötü Yaptıkları 10 Misli Fazla!

Beşiktaş eski Divan Kurulu Başkanı Yalçın KARADENİZ, Kanal 100 Tv’de Emre TİLEV’e Fikret ORMAN’ın istifa sürecini değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:24 Eylül 2019, Salı

BAŞKANIN KÖTÜ YAPTIKLARI 10 MİSLİ DAHA FAZLA

İnsanlar gelip geçici Kurumlar kalıcıdır. Fikret Orman’ın açıklamaları muallaktadır. Tam olarak istifa ediyorum demedi. Belki de üye ve taraftarların ‘Gitme’ demesini bekliyordur. Kendi döneminde stat da yaptı, Şampiyonlukta yaşattı. Fikret Orman’ın iyi yaptıkları da vardır, kötü yaptıkları da. Ancak kötü yaptıkları 10 misli fazladır. Aslolan  Kubbede kalan bir hoş sadâdır.

ZAMANINDA GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPMADI

Taraftar bağırıyor ‘Paralar Nerde’ Başkanın bunları açıklaması lazımdı. Ancak çıktı ‘Eve Mi’ götürdük’ gibi garip bir açıklamada bulundu. Buda haliyle kimseyi tatmin etmedi. Keşke, doğru zamanda tatmin edici açıklamalarda bulunsaydı. ‘Bana 100 TL teslim ettiniz, buyurun harcamalarım’ diyebilseydi. Maalesef yapamadı. Bu açıklamaları Başkan ‘Bırakıyorum’ dediği için yapmıyorum. Daha öncede hem yüzüne, hem de toplantılarda defalarca söyledim. Kendisi İhraç sürecimi başlatmak yerine uyarılımızı kaaleye alsaydı, bugün başka şeyler konuşuyor olurduk. 

BUNDAN SONRA NE OLUR?

Fikret beyin bırakmasının ardından ne olacağı, Tüzükte açık şekilde yazıyor. 36 C Maddesine göre, Kongreye Altı ay ve daha fazla süre varsa olağan üstü genel kurul yapılır. 2. Başkan kulübü seçime götürür. 

ABDULLAH AVCI KALMALI MI?

Abdullah Avcı’nın Allah yardımcısı olsun. Ligde sıralama ve oynanan oyun, kendisi de dahil kimseyi tatmin etmiyor. Benim, Abdullah Avcı gitsin kalsın gibi bir söylemde bulunmam şık olmaz. Ancak Maalesef alınan puanlar ve oynanan futbol ortada. Kararı taraftar ve hocanın kendisi verecek. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki