FUTBOL SİHİRBAZI TORUNOĞULLARI GÖREV BAŞINDA!

Fikret ORMAN yönetimindeyken yalnızca yaptığı icraatlarla ön plana çıkan Erdal TORUNOĞULLARI, bugünde KoronaVirüs krizi yüzünden zor durumda olan Beşiktaş’ta Ahmet Nur ÇEBİ ekibinin en verimli yöneticisi olarak ön plana çıkıyor...
Haberin yayılanma tarihi:21 Mayıs 2020, Perşembe

BJK. A.Ş.BAŞKANI

Beşiktaş’ın en büyük sorunu olan ekonomik belirsizlikte, 2 MİLYAR 400 MİLYON TL olan A.Ş borcuna tek başına sorumluk alan TORUNOĞULLARI, Siyah-Beyazlı camiada bir ilke imza atarak Futbol Anonim Şirketinin de Başkanı oldu. Ahmet Nur ÇEBİ’nin sorumluktan kaçtığı yönünde eleştiriler aldığı yeni yönetimde, Futbolun bu zor dönemlerde başına geçerek kritik bir göreve soyunmuş oldu.

KORONAVİRÜS BİLE DURDURMADI

Özellikle yurt dışı seyahatlerinin büyük risk içerdiği bu zamanlarda 14 gün Karantinada kalmayı bile göze alan Erdal TORUNOĞULLARI, transfer görüşmelerini sürdürebilmek için Hollanda’ya gitti. Önümüzde ki sezon planlamasını bu Ülkeden sürdüren tecrübeli yönetici, eksik bölgelere maliyeti en uygun oyuncuları Beşiktaş’a kazandırabilmek için var gücüyle çalışıyor.

Başarılı yöneticinin Bayramdan sonra hazırladığı raporu BJK Derneği Başkanı ÇEBİ ve yönetime sunmaya hazırlandığı, gelen bilgiler arasında.

DUYDUK MU?
ÖZEL HABER 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki