GALATASARAY BAŞKANININ ‘ALİ-CENGİZ OYUNU’ TUTMADI!

Yeni Dönemde, Kulüpler Birliğinin 11. Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ Oldu…
Haberin yayılanma tarihi:07 Şubat 2021, Pazar

MUSTAFA CENGİZ’E ÖZEL TEŞEKKÜR!

Gerçekleştirilen son toplantının ardından yeni Başkan ÇEBİ ‘Genel kurul yaptık ve sonucunda kulüplerimiz aday olarak beni gösterdi. Bu benim için bir onurdur. Herkes için hayırlı olsun. Abi modeli yok, Mustafa Cengiz abimiz var burada, bizden daha büyük. Abiliği inşallah o yapacak bize…’ açıklamalarında bulunmuştu.

TÜM BAŞKANLAR ÖNCE USULEN REDDETTİ

Son Başkan Mehmet SEPİL’in görevi bırakacağını açıklamasının ardından, üyeler yeni 1 numarayı belirlemek için harekete geçti. İlk teklif Mustafa CENGİZ’e götürüldü. Ancak Galatasaray’ın Başkanı, sağlık nedenlerini öne sürerek görevi reddetti.

ÇEBİ İKİ KEZ HAYIR DEDİ

Başkanlık koltuğu için çalışmalarına devam eden Kulüpler Birliği üyeleri, bu kez Ahmet Nur ÇEBİ’nin kapısını aynı teklifle çaldı. İlk etapta çok istekli gözükmemek istemeyen Beşiktaş Başkanı teşekkür ederek gelen öneriyi bir-kaç kez reddetti.

İŞTE TOPLANTIDA YAŞANAN GERÇEKLER

Ahmet Nur ÇEBİ’nin, bir dönem sonra göreve sıcak bakıyor olması üyeleri yeniden harekete geçirdi. Toplantıdan Birgün önce, Beşiktaş Kulübünün sürpriz ziyaretçileri vardı. Toplantıdan önce yan-yana gelen BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE ve KARAGÜMRÜK Başkanları kendi aralarında görev dağılımını yaptılar. Buna göre Ahmet Nur ÇEBİ Başkan olacak, yardımcılıklarına da Ali KOÇ ve Süleyman HURMA getirilecekti. Hafta içi, TRT canlı yayınında Başkan ve yardımcılarını açıklayan Fatih DOĞAN’a da bu anlamda hiçbir yetkili yalanlama getiremedi.

SON ANDA GALATASARAY ADAY ÇIKARDI

Kulüpler Birliği Başkanın Ahmet Nur ÇEBİ olarak belirleneceği son toplantıda, Galatasaray Başkanı Mustafa CENGİZ’den sürpriz bir hamle geldi. BJK Başkanının koltuğa oturmasına itiraz eden Cengiz, kendi adayının Gaziantepspor Kulübü Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ olduğunu açıkladı. Toplantıda bir anda buz gibi bir havanın esmesine sebep olan bu önerinin ardından, gözler diğer üyelere çevrildi. Kendisine de görevin teklif edildiğini hatırlatan üyeler, aday göstermekten vaz geçmesini talep ettiler. 

BİR ŞOKTA BÜYÜKEKŞİ’DEN

Gaziantepspor Kulübü Başkanı BÜYÜKEKŞİ, kendisinin Başkanlık gibi bir talebi olmadığının altını çizdi. Bir süre sonra hiçbir üyeden kendine Mustafa CENGİZ, toplantıda adeta yalnızları oynadı. Basına yapılan açıklamalarda yeni Başkan Ahmet Nur ÇEBİ, yalnızca Galatasaray başkanına ayrı bir parantez açarak bir anlamda gönlünü almış oldu. Böylece yapılan son toplantıda, Galatasaray Başkanının anlamsız hamlesi savuşturularak, tüm üyelerin adayının ÇEBİ olduğu mesajı kamuoyuna verilmiş oldu.

Hakan ÖNCÜL/DUYDUK MU?
Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki