GELECEĞE YATIRIM İTALYA'DAN!

Josef'in sakatlığı sonrası kadro yapılanmasını değiştirmek zorunda kalan Siyah Beyazlılarda gündeme sürpriz bir isim geldi...
Haberin yayılanma tarihi:13 Ağustos 2022, Cumartesi

Beşiktaş Yönetimi Teknik Direktör Ismael’le Birlikte Takım Kadrosunu Şekillendirmeye Devam Ediyor

Birçok bölge için transfer çalışmasını sürdüren idarecilerin son olarak genç bir ismi hedefleri arasına eklediği bildirildi. İtalya Serie B Ligi ekiplerinden Parma’da forma giyen 21 yaşındaki ön libero Simon Sohm, Siyah Beyazlıların radarında. Geleceğe yatırım olarak transfer edilmesi düşünülen İsviçreli genç futbolcu, libero hattına ek olarak merkez orta saha ve sağ bek bölgelerinde de forma giyebiliyor. Parma’nın 2 yıl önce İsviçre ekibi Zürih FC’den 6.4 Milyon Euro karşılığında bonservisini aldığı yetenekli futbolcunun, satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle takıma kazandırılmasının planlandığı ifade edildi.

MİLLİ TAKIM HAVUZUNDA

İsviçre Milli Takımı’nın oyuncu havuzunda yer alan bir isim olan Shom, 1,88’lik boyuyla hava toplarında etkili bir futbolcu. Bire bir pozisyonlarda da etkili olmasıyla da bilinen Shom, İsviçre futbolunun son dönemde yetiştirdiği önemli yetenekler arasında yer alıyor. Genç oyuncunun Parma’yla 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki