GHEZZAL KARTAL'I İPTEN ALDI!

Beşiktaş, galibiyeti uzatmalarda kaptı...
Haberin yayılanma tarihi:06 Ağustos 2022, Cumartesi

KARA KARTAL 3 PUANLA BAŞLADI

Beşiktaş, Süper Lig'in 2022-2023 sezonunun ilk maçında Vodafone Park'ta Yukatel Kayserispor'u ağırladı. Siyah-beyazlıların birçok pozisyondan yararlanamadığı maçta galibiyeti getiren golü 90+6 da Rachid Ghezzal kaydetti. Mücadele 1-0 sona erdi. Karşılaşmanın 67. dakikasında da Yukatel Kayserispor 10 kişi kaldı. Kara Kartal'ın 84. dakikada Cenk Tosun ile bulduğu gol VAR kararı sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Mücadelenin 67. dakikasında Yukatel Kayserispor Ali Karimi'nin kırmızı kart görmesi sonrası 10 kişi kaldı. Beşiktaş 84. dakikada Cenk Tosun 1-0 öne geçse de VAR kararı sonrası sonra ofsayt gerekçesiyle gol iptal oldu. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 90+6'da Rachid Ghezzal kaydetti. Mücadele bu golle 1-0 sona erdi.

BEŞİKTAŞ YENİ SEZONA YENİ TRANSFERLERİYLE BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun ilk maçında Yukatel Kayserispor'u konuk eden Beşiktaş'ta yeni transferlerden beşi ilk 11'de sahaya çıktı. Teknik direktör Valerien Ismael, bu sezon Siyah-Beyazlı takıma katılan Romain Saiss, Arthur Masuaku, Gedson Fernandes, Jackson Muleka ve Wout Weghorst'u maçın başlangıç kadrosuna dahil etti.

KİRALIKLAR KADROYA DÖNDÜ

Geçen sezonu kiralık olarak başka kulüplerde tamamlayan Beşiktaşlı oyuncular, Kayserispor maçında yeniden Siyah-Beyazlı takıma döndü. Geçen sezon Ümraniyespor'da kiralık olarak forma giyen Kartal Kayra Yılmaz ve Medipol Başakşehir'e kiralanan Salih Uçan mücadeleye 11'de başladı. Çaykur Rizespor'da sezonu bitiren Tyler Boyd ise yedek kulübesinde maça başladı.

TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ

Sezonun açılış maçına Beşiktaşlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tribünlerin hemen hemen tamamının dolu olduğu karşılaşmada yoğunluk yaşanmaması için stat kapıları erken saatlerde açıldı. Karşılaşmanın başlamasına kısa süre kalmasına rağmen stat dışındaki yoğunluk dikkati çekti.

ISMAEL SAVUNMADA DÖRTLÜ OYUNU TERCİH ETTİ

Beşiktaş'ta geçen sezonun 31. haftasında göreve başlayan Valerien Ismael, Kayserispor karşılaşmasında dörtlü savunma ile sahaya çıktı. Daha önceki maçlarında üçlü savunma ile oynayan ve taraftarların tepkisini çeken Fransız teknik adam, Vodafone Park'ta Sampdoria ile oynanan hazırlık maçında Siyah-Beyazlı takımı dörtlü savunma ile oynatmıştı. Öte yandan Beşiktaşlı taraftarlar, Ismael için hazırladığı üzerinde "Terminatör" yazılı pankartı maç öncesi tribünlere astı.

TARAFTARLARDAN WEGHORST'A BÜYÜK İLGİ

Beşiktaşlı taraftarlar, takımın sahaya çıkmasının ardından yeni transfer Wout Weghorst'a büyük ilgi gösterdi. Taraftarların yoğun tezahüratıyla sahaya çıkan Hollandalı oyuncu, ısınmaya başlamadan önce tek tek tribünleri selamlayarak Siyah-Beyazlı taraftarların ilgisine karşılık verdi.

Etiketler: Kayseri   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki