GOLCÜLER SERGEN HOCAYA MİNNETTAR!

Kara Kartal’ın yıldız golcüleri Aboubakar ve Larin, Sergen Yalçın’a övgüler yağdırdı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Mart 2021, Pazartesi

Aboubakar ''Beni Hocam Motive Etti''

Siyah-Beyazlılar’a sezon ortasında katılan Vincent Aboubakar, sakatlıklarla geçen 2 yılın ardından Kara Kartal’da adeta küllerinden doğmuştu. Son olarak Denizlispor mücadelesinde 1 dakika içinde bir gol ve 1 de asiste imza atan Kamerunlu yıldız, hem kendi performansını hem de takımın yükselişinin ana etkeninin teknik direktör Sergen Yalçın olduğunu düşünüyor.

''Hedef Şampiyonluk''

Başarılı oyuncu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sergen Yalçın’ın sistemi ve oyun anlayışı süper. Haftalardır top kaybı yaşamama rağmen tek bir kelime etmedi ve ısrarla arkamda durdu. Benimle her maç sonrası görüşme yaparak motive etti. Eksiklerimi söyledi. Gol atmaktan çok takım birlikteliği içinde olmamızın önemli olduğundan bahsetti. Biz de ekip olarak sahada onun tüm istediklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Sezon sonunda Beşiktaş formasıyla yeniden şampiyonluk sevinci yaşayacağıma olan inancım tam” ifadelerini kullandı.

Larin ''Özgüvenimizi Yerine Getirdi''

Sezon başında takımdan gönderilmenin eşiğinden dönen Cyle Larin, Sergen Yalçın’la beraber kariyerinde önemli bir çıkışa imza atmıştı. 25 yaşındaki Kanadalı futbolcu, bu sezon 29 mücadele sonunda 16 gol ve 3 asistle oynayarak takımının en skorer ismi olmayı başardı. Tecrübeli teknik adamla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Larin, “Süper Lig ve Türkiye Kupası’nı almak istiyoruz. Teknik direktörümüz, futbolcunun sahada işini yapmasını istiyor. Biz de öyle yapıyoruz. Tüm takım olarak var gücümüzle çalışıyor, futbol oynuyor ve gol atıyoruz. Sergen Yalçın bizlere özgüvenimizi geri getirdi ve sahaya çıktığımızda hedeflerin takımı olduğumuzu hissettiriyor. Her maçta değişik sistem ile rakiplerimizle mücadele ediyor ve başarıyoruz. Özellikle sistem olarak çok güçlüyüz. Yeni Malatyaspor mücadelesiyle beraber kazanmaya devam edip hedeflediğimiz kupaları peşe peşe kaldırmak istiyoruz.” sözlerini sarf etti.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki