Guilherme Tamam Prijovic Sırada!

Yeni Malatyaspor’a ödenecek olan 40 bin Euro’yu Brezilyalı futbolcu verecek ve böylece FFP delinmeyecek...
Haberin yayılanma tarihi:13 Ocak 2020, Pazartesi

1.5 yıllığına kiralanacak olan Guilherme de 800 bin Euro maaş alacak.

Beşiktaş'la daha önceden anlaşan Guilherme ve menajeri Marcelo Robalinho, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile bir araya geldi. Yapılan görüşme sonrası sözleşmesinde 150 bin Euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Brezilyalı futbolcu, rakamı 40 bin Euro'ya indirdi. 28 yaşındaki oyuncunun bu rakamı da kendisinin ödeyeceği belirtildi.

Robalinho ise görüşmenin fotoğrafını paylaşarak, "Sıcak karşılamasından dolayı Başkan Gevrek'e teşekkür ederim. Sıradaki durak İstanbul" dedi.

Siyah-Beyazlılar, Guilherme'nin bonservisinin sahibi olan Benevento ile 1.5 yıllık kiralama konusunda anlaşmaya vardı. Yeni Malatyaspor'da 800 bin Euro yıllık ücret alan yıldız futbolcunun Beşiktaş'ta da aynı rakamı alacağı öğrenildi. Transferin çarşamba gününe kadar açıklanması bekleniyor.

SIRADAKİ PRIJOVIC

Beşiktaş, forvet sorununu da Guilherme'nin Legia Varşova'da birlikte oynadığı Prijovic'i kadrosuna katarak çözecek. Siyah-beyazlıların el sıkıştığı Sırp forvet, alacaklarına karşılık Al-İttihad'la olan sözleşmesini feshetmek istiyordu. Ancak kulübünü ikna edemedi. Bu yüzden Beşiktaş'a bonservisiyle değil, kiralık geleceği belirtildi. Bu transferin de harcama limiti sorununun aşılmasının ardından resmiyete döküleceği öğrenildi.

LENS'TEN 1 MİLYON EURO

Hollandalı için Suudi Arabistan'dan 1 Milyon Euro'luk teklif geldi. Satış gerçekleşirse bütçe de çok rahatlayacak

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan Jeremain Lens'e Suudi Arabistan'dan teklif var. Siyah-beyazlılar, kulübün ismini açıklamazken teklifin 1 milyon Euro olduğu belirtildi. Kartal, Lens'in takımdan ayrılması ile birlikte 6 aylık maaşına karşılık gelen 1 milyon 150 bin Euro'dan kurtulmuş ve bu oranda transfere kaynak bulmuş olacak. Ankaragücü, Yeni Malatya ve Kayseri'nin kiralamak istediği Tyler Boyd ise Lens'in ayrılması halinde takımda tutulacak.

Maaşlarda İndirim Zamanı

Beşiktaş'ta bu sezon 358 Milyon TL'lik takım giderinin 340 milyon TL'ye yakın kısmını oyuncu maaşları kapsıyor. Siyah Beyazlılarda Vida, Burak, Lens, Oğuzhan, Ljajic, Gökhan ve Caner gibi isimler başta olmak üzere herkesten maaşında indirim talep edilecek. Oyuncuların indirim yapması halinde giderde azalış olacak ve transfer bütçesi açılabilecek.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki