GÜNDEM KONGRE ve BAŞKAN ADAYLARI!

Beşiktaş, eski yönetim kurulu üyesi Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Ekim 2019, Cuma

Gündemimiz Beşiktaş Kongresi.

Hemen konuya girelim.

Bu dönemde, başkan olacak kişinin çok ciddi bir enkazla karşılaşacağı ortada...

Şimdi Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve İsmail Ünal başkan adayı olarak seçime giriyorlar. Yönetimden ayrıldıktan sonra çok yoğun bir çalışma içinde olan Ahmet Nur Çebi son anda seçime girme kararı aldı. Ahmet Çebi'yi çok yakından tanırım. Çok iyi karakterde ve varlıklı bir ailenin ferdidir. Dürüst bir insandır. Fikret Orman'la birlikte 6.5 yıl görev yaptığı için gerçekleri çok iyi biliyor. Bakalım hesap sorabilecek mi?

Serdal Adalı'yla da bir dönem aynı yönetimde yöneticilik yaptık.

Kendisi Adanalı köklü bir ailenin ferdidir. İyi bir insandır, hiçbir zaman kulüpten menfaat sağlayacak bir yapıda değildir. Ama ben Serdal'la yöneticilik yaptığımız dönemde kendisine bir şey söylemiştim; "Aman bu sisteme uyma. Altyapıda bir devrim yapıyorum, gel bize destek ol." Ancak Serdal Adalı maalesef o zaman Türk Futbolundaki sisteme uydu. O dönem 75 Milyon Dolarlık kredi alındı. "Aman bu 75 Milyon Dolarla borçlarımızı ödeyelim" derken o kredi Mendes'lerle, Ahmet Bulut'larla çar-çur olup gitti.
Her şey Serdal'ın elinde...Yönetim tarzında devrim niteliğinde bir değişiklik yapabilir.

4 Milyar TL'ye ulaşmış borç için bir çözüm bulabilir mi, yıllardır kulübe çöreklenmiş bütün çarpıklıklarda imzaları olan kişileri kulüpten temizleyebilir mi, bunları yaşayıp göreceğiz. Ama her şeye rağmen, Serdal'ın dürüstlüğüne, Sinan Ağabey'si kefildir.

Diğer aday Hürser Tekinoktay'a gelince... Geçen seçimde Orman'a karşı ciddi bir oy alan, söylemlerinde tabana hitap eden, altyapıda devrim yapacağını söyleyen, borç için "İdealist Beşiktaşlılardan bulabilirim" diyen idealist bir kardeşimiz. Alt yapıcı olduğu için de kendisine sempatim var. Serdar Bilgili döneminden tanıdığımız Beşiktaş belediyesi eski başkanı İsmail Ünal da adaylar arasında. Hayırlı, uğurlu olsun...

Gerçek şu ki; seçim çok adaylı geçecek. Önceki gün; Sabah Gazetesi'ndeki röportajımda söylediğim gibi; Vardar Ailesi olarak bu seçimde Beşiktaş'ta devrim yapacak, bilhassa geçmiş yönetimden hesap soracak bir yönetime destek olacağımızı söyledik. Tabii ki böyle bir desteği verirken iki adayın yönetim kurulu listelerini ciddi olarak gözden geçireceğim. Yeni seçilecek başkan söylemleri ve icraatlarıyla kulübü yeniden bütünleştirmeli. Kurumsallaşmaya önem vermeli. Son dönemde haksız yere ceza alan kongre üyelerine af getirilmeli.

Beşiktaş camiasının Hasan Arat'a manevi borcu var. Arat, 2000 ve 2002 yılındaki kongrelerde sahte üyelerle başkanlık seçimini kaybetmişti. Keşke Arat da adaylar arasında olsaydı. Buradan Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolcularımıza her türlü desteği vereceğimizin altını bir kez daha çizmek isterim.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki