HARAM OLSUN!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:16 Ekim 2019, Çarşamba

Malumunuz Beşiktaş Seçim Gönemine Girdi

Fikret ORMAN, veda turlarında herkesten helallik istiyor.

Ben Peşinen Söylüyor ve Hakkımı Helal Etmiyorum...

Çok basit bir adamım. Basit yaşar, basit, yer, basit sohpet ederim. Son 7.5 yıl öncesine kadar da, basit muhalefet ederdim. Yandaş olmadan destek verir, bağırmadan muhalefet ederdim. Allah’ın bana verdiği en büyük hediye Beşiktaşlı’lığıda, en basitinden dolu dolu yaşamayan çalışan biri(idim!)

“KİMSENİN MESLEĞİNE MÜDAHALE ETMEDİM”

Hani Fikret ORMAN sürekli ‘Ben, hiçbir gazeteciye müdahale etmedim.” diyor ya öyle beyaz falanda değil, Külliyen Yalan. Haftanın 2 günü canlı yayın yaptığım, yazılar yazdığım mecrada kendi yönetimine aldığı Avukat beye “Hakan ÖNCÜL’den kurtul” talimatı verdiğini ve TV’nin kapandığını, ne çabuk unutmuş. “Kötü ev sahibi, kiracısını mal sahibi yaparmış.” O dönem ki bize yapılan haksızlık, çok şükür şimdilerin Duyduk Mu & Medya Kartalı’nın tohumlarını attı.

Tarz olarak, inatçı bir yapım var. Belki iyi, belki de kötü. Kendi mecramızı açtıktan sonra, Başkan ve yönetimlerin çok fazla canını sıkan haberlere imza attık. Burası gerçek. Fikret ORMAN, Umut GÜNER, Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU, Hüseyin MİCAN her biri de ayrı ayrı defalarca beni mahkemeye verdiler. Amma Velakin; Benim Helalliğimin, 2 konu ile de alakası yok.

KARTAL ÖNCÜL’Ü TANIRMISIN FİKRET BEY?

Mevlam herkese hayırlı, bahtı açık ve sağlıkla evlatlarını yetiştirmeyi nasip etsin. Deli sevdamızdan mütevellit, bu hayatta ki en değerli varlığımıza KARTAL ismini koyduk. Kerata babasına da çekmemiş, ilk okulu birincilikle bitirdi. Şimdi Orta 1’e başladı. İnşallah okuyup, bişeyler olacak galiba. Maalesef Fikret ORMAN’ın ilk dönemler deki bana ve benim gibi onlarca insana duyduğu manasız hırs, KARTAL ÖNCÜL’ün de yarınlarını etkiledi.

TERÖRLE MÜCADELE ORGANİZE ŞUBE

Biz, spor yazıyoruz. Topun kaleye, fileye, potaya girip girmemesi ile ilgili ve idari, yönetimsel doğru / yanlışları yorumluyoruz. Fakat 2013/2014 yıllarında GÜÇ ZEHİRLENMESİNE uğrayan Fikret ORMAN, bizzat kendisi savcılığa şikayet ederek benimle birlikte onlarca insanı teknik ve fiziki takip, artı telefonlarının dinlenmesine sebep oldu. O dosyada ne gariptir ki şimdinin Başkan adayı Serdal ADALI, eski yöneticilerden Seyit ATEŞ, Atıf KEÇECİ, Alen MARKARYAN ve daha bir çok isim Organize Şube Terörle mücadele de ifade verdi ve yargılandı. (3500 sayfa belge halen bende duruyor. Dileyenle paylaşabilirim)

Sonrasında bizim çektiğimiz yanımıza kar kalıp beraat kararı çıksa da, iz ve acıları bugünlere kadar sirayet etti.

Kısacası şöyle ifade edeyim. Oğlum KARTAL yarınlarda Pilot, (bazı) Devlet Görevlisi, hatta Subay, Yurt dışı Görevlisi, Bürokrat (belki) Hakim, Savcı, vb. mesleklere yönelirse, geçmişte bir hırs uğruna babasına yapılan bu haksızlık sebebiyle veto yiyecek. Kendime yapılanı affederim, kindarlığım yoktur, ama tek evladıma yapılanı ne bu dünya da ne ahirette affetmem Fikret bey...

İşte tam bu nedenlerden ötürü “HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

Son 10 yılda, zaten seninle iki kez yan yana geldik. Varsa, sende hakkını helal etme. Etme ki; Bu dünyada göremezsek, hesabımız Mahşere kalsın.

Hak edene Saygılarımla

Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki