''HAVAMIZ BOZULMASIN!''

Lig’de 4’te 4 yaparak zirve yarışına tutunan Beşiktaş, bugün ağırlayacağı Alanyaspor’u da yenerek hız kesmeden yoluna devam etmeyi hedefliyor...
Haberin yayılanma tarihi:27 Ocak 2023, Cuma

Takımdaki Ciddi Eksikler Teknik Direktör Şenol Güneş’i Düşündürüyor;

Saiss, Nathan Redmond ve Rosier’in cezalı, Josef de Souza ile Rachid Ghezzal’ın sakat olması kritik müsabaka öncesinde Güneş’i endişelendiriyor. Deneyimli hoca takımla yaptığı son toplantıda zirve yarışının içinde kalabilmek için Alanyaspor karşısında galibiyet serisini sürdürmek zorunda olduklarını ifade etti. Sınırlı bir kadroyla sahaya çıkacaklarının altını çizen Şenol Güneş’in, “Eksiğimiz çok ama kazanmaya mecburuz. Yakaladığımız iyi hava bozulmasın. Özellikle hücumda daha becerili olmalıyız” dediği öğrenildi.

Dele Alli Mi? Kerem Mi?

Kartal dün akşam gerçekleştirdiği son antrenmanla Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Siyah-Beyazlı futbolcuların, ısınma koşusu ve 5’e 2 pas çalışmasından sonra taktik ağırlıklı çift kale maç oynadığı bildirildi. Teknik Direktör Şenol Güneş, Rosier’in yokluğunda sağ bekte Tayfur’u görevlendirecek. Saiss’in yerine de stoperde Welinton yer alacak. Güneş orta sahada ise Dele Alli veya Kerem Atakan’a 11’de şans tanıyacak. Tecrübeli hocanın, Dele Alli’ye forma vermeyi düşündüğü ancak son değerlendirmeyi bugün yapacağı aktarıldı.

Aboubakar Sahne Alıyor

Vincent Aboubakar bugün taraftarlarla buluşacak. Wout Weghorst’un yerine kadroya dahil edilen Kamerunlu golcü ilk 11’de forma giyecek.  Deneyimli futbolcu yaklaşık 22 ay sonra Dolmabahçe’de sahne alacak. Aboubakar son olarak 21 Mart 2021 tarihinde Fenerbahçe ile oynanan derbide Siyah-Beyazlı taraftarların önüne çıkarken, 1-1 biten maçta 90 dakika sahada kalmıştı.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki