'HEP BİRLİKTE DELİRİYORUZ!'

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Eylül 2020, Pazartesi

Albert Einstein Diyor Ki; ‘Aynı Şeyleri Tekrar Tekrar Yapıp Farklı Sonuçlar Beklemek Deliliktir’

Beşiktaş taraftarı da bu aralar adeta ‘Delirmiş’ durumda. Caner ve Gökhan’ın gönderilmesinden sonra sol tarafa, bu yoklukta pahalı sayılabilecek N’Sakala’nın transfer edilmesi (Genç Rıdvan’a Yazık Edercesine) Sağ beke, henüz yeni oyuncu alınmaması. Welinton’a yine hatırı sayılır bir bedel ödenip, yetmezmiş gibi birde Fatih Aksoy’un kaybedilmesi. Gol umutlarının, sakatlık belasından dolayı yılda 9-10 maç çıkarabilen Aboubakar’a bağlanması vs…

KİM BU CENK SÜMER

SÜMER; Ahmet Nur ÇEBİ’nin Başkan olmasının ardından, Yönetim Kurulu Başkan Vekili – Murahhas Üye görevine getirildi. Yani, Başkan Erdal TORUNOĞULLARI’ndan sonra gelen 2.Adam! Büyük bir Futbol ve Futbolcu bilgisi olacak ki, birçok yöneticiden bile daha fazla yetkiye sahip. Fikret ORMAN döneminde de uzun süre görev almış. Örneğin, yaklaşık 7 yıl boyunca ‘Bağımsız Üye’ görevini yürütmüş.

Orman Döneminde Kurulan Komitelerin Göz Bebeği;

Bayılıyorum şu ‘Komite’ tanımına. BJK’da, uzun yıllardır duyarım ama bir işe yaradığına şimdiye dek şahit olmadım. Yeni ‘Murahhas Aza’ Fikret ORMAN döneminde kurulan Komitelerin de göz bebeği olmuş.

- Denetimden Sorumlu Komite          (Başkan Cenk SÜMER)
- Kurumsal Yönetim Komitesi             (Başkan Cenk SÜMER)
- Riskin Erken Saptanması Komitesi  (Başkan Cenk SÜMER)

Kayıtlara geçsin diye yazıyorum; Cenk Bey iş hayatında Profera Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı görevini yürütüyor. Umarım kendi iş hayatında çok başarılı olur. Zira görev yaptığı BEŞİKTAŞ’TA DENETİM-KURUMSAL ve RİSKİN SAPTANMASI konularında şahsen çok başarılı olduğunu düşünmüyorum.

BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ Her Transferde Başrol Oynamayı Çok Seviyor

Bunu ‘YANCI MANŞETLERDEN’ çok rahat görebiliyoruz. Bu kez de insanın aklına şu soru geliyor. O zaman neden bu kadar fazla ‘Transferden Sorumlu’ kişi atadınız. Çok Olunca ‘Bol’ Olmuyor ki!..

Daha önce adı ‘Transfer Sihirbazı’ diye yazılan Erdal TORUNOĞULLARI yeni yönetimde sessizlik yemini etmiş gibi. Tek bir hamle ve hareketini göremedik. Açıkçası, tam bir hayal kırıklığı.

Emre KOCADAĞ yine ORMAN döneminin, çok yönlü fakat azı var dili yok yöneticilerindendi. Transfere baktı, Kartal yuvası mağazalarına atandı, Hüseyin MİCAN ve Umut GÜNER’le birlikte çalıştı. Şimdi ise Maşallah her olay ve kişiye, gerekli-gereksiz bir cevabı var. Bir tek transferde tek bir hamlesini duyamadık. Zaten Trabzonspor maçının hemen ardından, Memleketinde tam transfer zamanı 4-5 gün tatile gitmesi, bence bir her şeyi çok net anlatıyor. 1 VARMIŞ 1 YOKMUŞ!

Sergen/ Gürsoy YALÇIN sorunsalı, BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ’nin baş danışmanı İbrahim ALTINSAY’ın hissedilmeyen varlığı ve daha birçok konuyu daha sonra muhakkak yazacağım. Çünkü Kulübün lokomotifi FUTBOL ve bu Şubede işler karma karışık. Sanılmasın ki başka yerlerde de karışıklıklar yok, ya da haberdar değiliz. Yaz(A)madıysak zamansızlıktan. 

Hazır aklımdayken sorayım ‘Yönetici Grubundan’ ekran görüntüsünü SIZDIRANI bulabildiniz mi? Ben buldum. Çok hararetli biri! Harareti dinsin diye de ÇOK İÇİYOR! Duyduk MU?

Hak Edene Saygılarımla
    Hakan ÖNCÜL. 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki