HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI!

BJK Kongre üyesi, Abdullah AYDIN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:21 Eylül 2020, Pazartesi

Oynatalım Uğur'cuğum Sözlerini Futbol Tutkunu İnsanlarımızın Birçoğu Zannedersem Hatırlıyordur

Henüz 2. haftası oynanan bence sadece adı süper ligimiz TFF'ye kurgulanamamış, her yönü ile yetersiz görünen (özellikle hakem eğitim ve yönetimleri ile) bize sunuldu. Futbol adına neresinden başlayalım bir maç VAR , diğer maç YOK olan Video Yardımcı Hakem sisteminden mi? Hiç futbol bilgisi olmayan yönetici ve hakemlerden mi? Yetersiz teknik heyetler mi? Şekil şekil televizyon yorumcularından mı?

Ben en iyisi hiç başlamamayı tercih edeyim, nasıl olsa çok malzeme sunar bize ligimiz bizde inceleriz. Ben kafama takılan bir transfer gelişmemize odaklandım.

GÖKHAN TÖRE BEŞİKTAŞ'TA!

Sevgili değerli hocamız SERGEN YALÇIN sorunlu oyuncu Mario Balotelli'yi istemedi ya, çoğunlukla haklı görülmüştü. Şimdi soruyorum Gökhan Töre az mı sorunlu? Sizce hangisi daha yararlı bence BALOTELLİ.

Eğer BALOTELLİ olsaydı 2 de 2 olmuştu bile. Bir futbol takımının atanı ile tutanı iyi olacak diye bir düşünce var. Bu arada ERSİN'E sabır gösterilmesinden yanayım. Sergen hocama geçmiş olsun dedikten sonra bize popülizm yapmadan planlamaları ve uygulamaları hakkında gerçek düşüncelerini ve yapacaklarını anlatırsa seviniriz.

Yönetimi ve Sergen Hocamızı Beraberinde Oyuncularımızı Eleştirmemiz Yanlış Anlaşılmasın

Biz şartlar ne olursa olsun BEŞİKTAŞK'ımızın yanındayız. Ama aşkımızın hakkını ve menfaatlerini koruruz. Bu düşüncelerle daha planlanmış, hedefi belli, iyi bir yönetim kurulu ,taraftar, iyi karakterli oyuncular ile şampiyonluklara ulaşmak bütün hedeflerimizdir.

HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASINA dönen futbol dünyamızda figüran olmayan bir camia olmamak bütün çabamız. BEŞİKTAŞK HER ZAMAN BAŞROL OYNAR

Saygılarımla

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki