Hürser Tekinoktay'dan Beşiktaş Divan Kurulu Başkanına Sert Gönderme!

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Hürser Tekinoktay, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün diğer 3 adayı yemeğe davet edip kendisini etmemesiyle ilgili olarak "Londra'da işler böyle yürüyormuş" açıklamasını yaptı.
Haberin yayılanma tarihi:17 Ekim 2019, Perşembe

Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, başkan adaylarından Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi ve diğer başkan adayı ile yemekte buluştu.

Ancak Yamantürk'ün, bir önceki seçimde Fikret Orman'a karşı aday olan ve bu seçimde de Orman'ın istifa açıklamasını yapmasının hemen ardından başkanlığa aday olduğunu açıklayan Hürser Tekinoktay'ı yemeğe davet etmediği öğrenildi.

LONDRA'DA İŞLER DEMEK Kİ BÖYLE YÜRÜYOR

Konuyla ilgili olarak çok kısa bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Hürser Tekinoktay, kendisinin yemeğe davet edilmediğini belirterek, "Kendilerine afiyet olsun diyorum. Demek ki Londra'da işler bu şekilde yürüyormuş" dedi. Tekinoktay bu açıklamasıyla mayıs ayında Tevfik Yamantürk'ün Londra teamülleriyle ilgili yaptığı açıklamaya da atıfta bulundu.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki