KAAN AYHAN'A OPSİYON ENGELİ!

Beşiktaş, Kaan'ı kiralamak için Sassuolo ile görüşmelere başladı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Ocak 2023, Perşembe

YÖNETİM ÇOK İSTİYOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteğiyle sağ stoper çalışmalarına devam eden Beşiktaş yönetimi, Sassuolo'da kariyerini sürdüren milli futbolcu Kaan Ayhan'ı bir kez daha kadrosuna dahil etmek için harekete geçti. 3 sezondur Siyah-Beyazlı kulübün gündemine gelen ancak şartlar gereği transferi gerçekleşmeyen 28 yaşındaki futbolcu için İtalyanlara, 500 Bin Euro kiralama bedeli içeren teklifte bulunuldu. Yaz transfer döneminde 5 Milyon Euro bonservisten aşağı düşmeyen Sassuolo ise bu kez biraz daha ılımlı ancak şartlar iki tarafı henüz orta noktaya yaklaştırmadı.

KAAN'I VERMEYİZ

Beşiktaş'ın 6 aylık kiralama ve oyuncunun yarım sezon için 700 Bin Euro olan garanti ücretini ödeme teklifine karşılık İtalyan kulübü, 3.5 Milyon Euro da zorunlu satın alma maddesini anlaşmaya ekletmenin peşinde.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi satın alma maddesinin zorunlu olmasını değil, opsiyonlu bir şekilde anlaşmaya dahil edilmesini istiyor. Buna sıcak bakmayan Sassuolo ise "Opsiyon ya zorunlu olur ya da Kaan'ı vermeyiz" yanıtını Siyah-Beyazlılara iletti. Tarafların önümüzdeki günlerde tekrar masaya oturması ve anlaşma zemini araması bekleniyor.

Bu sezon İtalyan ekibinde sadece 10 maçta görev yapan ve son 4 karşılaşmada kulübeden dışarı çıkamayan Kaan, daha fazla forma giyebilmek atına Sassuolo ile yollarını ayırmak istiyor.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki