Kara Kartal'a Avusturyalı Golcü!

Beşiktaş'ta Holzhauser sürprizi...
Haberin yayılanma tarihi:03 Aralık 2020, Perşembe

Sergen Hoca 10 Gol ve 9 Asistle Oynayan Avusturyalı Yıldıza Sıcak Bakıyor

10 numara arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlıların önüne Raphael Holzhauser ismi geldi. Beşiktaş'ta transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor. 10 numara arayışlarını sürdüren teknik direktör Sergen Yalçın, bu oyuncunun yaratıcı ve iş bitirici olmasında diretiyor. 

Yönetimin  Gözü Korktu

Ancak gündeme getirilen Duda (Köln, 10 Milyon Euro), Max Meyer (Crystal Palace, 5 Milyon Euro) ve Pereiro (Cagliari, 5 Millyon Euro) gibi takımları tarafından istenmeyen oyuncular için bile talep edilen rakamlar Beşiktaş yönetiminin gözünü korkuttu. Yönetim en fazla 1-2 Milyon Euro bonservis bedeli ve 1 Milyon Euro'nun altında maaşla oynayacak bir oyuncu almak için girişimlerini sürdürürken, Sergen Yalçın'ın önüne getirilen son isim Belçika'nın Beerschot takımının Avusturyalı oyuncusu Raphael Holzhauser oldu.

Yalçın, 10 gol ve 9 asistle oynayan 27 yaşındaki 1.93'lük dev sol ayaklı oyuncunun bu rakamlara alınabilmesi durumunda transfere onay verebileceğini yönetime iletti.

Avusturyalı oyuncu, Grasshoppers serbest bıraktıktan sonra Beerschot'a bedelsiz gitti.
Belçika takımıyla kendilerinin ödediği rakamın iki katını verecek takıma gideceği zaman 1 Milyon Euro bonservis bedeline izin verilmesi yönünde sözleşme imzaladı. Holzhauser, Beerschot'ta 230 Bin Euro'a oynuyor. Beşiktaş 460 Bin Euro'yu garanti ederse, 1 Milyon Euro'ya bonservisini de alabilecek.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki