KARA KARTAL'A PORTEKİZ'DEN DEV TRANSFER!

Beşiktaş'ta, transfer çalışmaları hız kazandı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Mayıs 2023, Cuma

PORTEKİZ BASINI DUYURDU;

Son dönemde üst üste galibiyetler alarak çıkışa geçen Siyah Beyazlılar, gözünü gelecek yılın transfer planlamasına çevirdi. Kartal yeni sezon için stoper arayışındaydı. Kartal'ın aradığı ismi ise Portekiz'de bulduğu öğrenildi. Konuyla ilgili haberi Record duyurdu.

"KARTAL'DAN FILIPE RELVAS OPERASYONU"

Beşiktaş, Portimonense takımında forma giyen Filipe Relvas'ı kadrosuna katmak istiyor. 23 yaşındaki savunmacıya Wolfsburg ile birlikte İtalyan ve Fransız kulüpleri de ilgi gösteriyor. Hatta Wolfsburg'un 1.92 boyundaki dev stoper için 8 Milyon Euro'luk resmi teklif yaptığı kaydedildi. Ancak Portimonense'nin bu teklifi reddettiği aktarıldı.

KESİN OLARAK AYRILIYOR

Kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Relvas'ın sözleşmesinde 50 Milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Öte yandan haberde, başarılı savunmacının bu yaz takımdan ayrılacağına dikkat çekildi. Beşiktaş'ın Filipe Relvas'ı kadrosuna katıp katamayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Filipe Relvas bu sezon 37 maçta görev aldı ve 1 asist kaydetti. Güncel piyasa değeri 2 Milyon Euro olan Relvas, kariyerinde Pedras Rubras ve Gondomar gibi takımlarda da forma giymişti.

Aspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki