KARA KARTAL'A SAKATLIK ŞOKU!

Siyah Beyazlılara Dortmund maçı öncesi büyük şok...
Haberin yayılanma tarihi:12 Eylül 2021, Pazar

TEİXEİRA VE VİDA'DAN KÖTÜ HABER GELDİ

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Beşiktaş'ın yıldız isimleri Alex Teixeira ve Domagoj Vida, çarşamba günü oynanacak Borussia Dortmund maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçta Domagoj Vida, Alex Teixeira ve Kevin N'Koudou sakatlanarak kenara gelmişti.

Beşiktaş'ta Domagoj Vida ve Alex Teixeira'nın sakatlıkları nedeniyle çarşamba günü oynanacak Borussia Dortmund maçında forma giymesi beklenmiyor. Kevin N'Koudou ise durumu ciddi değil. Fransız oyuncu Dortmund maçında görev verilirse oynayabilecek.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ;

Domagoj Vida İle Alex Teixeira’nın Sağlık Durumları Hakkında Bilgilendirme

Futbol Takımımızın Süper Lig’in 4. haftasında Vodafone Park’ta Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçta sağ ayak tabanında hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Domagoj Vida’nın yapılan MR görüntülemesinde ayak iç adale grubunda ve taban altı bağ dokusunda (plantar fasia) ödem ve zorlanma tespit edilmiş, aynı müsabakada oyuna devam edemeyen bir diğer oyuncumuz Alex Teixeira’nın yapılan değerlendirmesinde ise uyluk arka adalesinde ise gerilme saptanmıştır.

Vida ile Teixeira’nın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki