KARTAL ESKİ YILDIZININ PEŞİNDE!

Beşiktaş, Mohamed Elneny’nin peşine düştü...
Haberin yayılanma tarihi:08 Aralık 2021, Çarşamba

Bu Sezon Süper Lig Ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İstediği Sonuçları Alamayan Beşiktaş Ara Transfer Dönemi İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Kara Kartal’ın, 2019-20 sezonları arasında takımda kiralık olarak forma giyen Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny’yi hedefleri arasına eklediği kaydedildi. Beşiktaş forması giydiği sezonda 36 karşılaşmaya çıkıp 1 gol ve 3 asistlik performans sergileyen başarılı futbolcu, özellikle ön libero hattında Atiba Hutchinson’la birlikte yakaladığı uyumla büyük dikkat çekmişti. Sözleşmesindeki 18 Milyon Euro’luk satın alma opsiyonu sebebiyle Elneny’yi kadroda tutamayan Siyah-Beyazlılar, Arsenal’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan başarılı futbolcuyu bu kez kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş'ın Rakibi, Galatasaray 

Galatasaray’ın da transfer listesinde yer alan yıldız futbolcu için çalışma başlatan yönetimin, kulübünün sözleşme uzatmaya olumlu bakmadığı oyuncuyu devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna katmayı planladığı kaydedildi. Bu sezon Arsenal formasıyla 7 karşılaşmada toplam 315 dakika süre alıp 1 asistle oynayan Elneny’nin de büyük sevgi gördüğü Beşiktaş’a dönmeye olumlu baktığı konuşuluyor. İngiltere Premier Lig ve Mısır Ligi’nden de deneyimli isimle ilgilenen kulüpler olduğu ifade edildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki