KARTAL KAYSERİ'DEN 3 PUANLA DÖNÜYOR!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Yukatel Kayserispor'u Redmond ve Salih Uçan'ın golleriyle 2-0 mağlup ederek üst üste dördüncü galibiyetini aldı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Ocak 2023, Pazar

Maça Hızlı Başlayan Siyah-Beyazlılar Henüz İkinci Dakikada Öne Geçti;

Nathan Redmond topu bir süre sürdükten sonra şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 1-0'a getirdi. 42. dakikada sahne alan isim ise Salih Uçan oldu. Ceza sahasında topla buluşan tecrübeli oyuncu, rakibinden sıyrıldıktan sonra uzak köşeye düzgün bir vuruş yaparak farkı ikiye yükseltti. 90+3. dakika oynanırken Mete Kalkavan'la konuşan Valentin Rosier diyalog sonrasında direkt kırmızı kart gördü.

BU SEZON İLK KEZ!

Süper Lig'deki son dört maçını da galibiyetle tamamlayan Beşiktaş, bu sezon ilk kez 4 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Ligde oynadığı 18 karşılaşmada 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan Siyah-Beyazlı takım, hanesine yazdırdığı 35 puanla dördüncü sıraya tırmandı.

ABOUBAKAR SİFTAHI YAPTI

Beşiktaş'a geri dönen Aboubakar ise Kayserispor maçıyla birlikte sahalara döndü. Daha önceki iki Beşiktaş döneminde de şampiyonluk yaşayan Kamerunlu yıldız, 70. dakikada Cenk Tosun'un yerine oyuna dahil oldu.

Etiketler: Kayseri   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki