Kartal Potada Kayıp!

Beşiktaş, Almanya deplasmanında Bonn'a 86-82 yenildi...
Haberin yayılanma tarihi:30 Ekim 2019, Çarşamba

Beşiktaş mücadelenin büyük bir kısmında oyunun içinde kalsa da, zaman zaman yaşadığı düşüşler yüzünden rakibinin galibiyetine engel olamadı.

Beşiktaş'ta Birkan Batuk son çeyrekte ciddi bir şekilde sakatlandı. İsmet Akpınar ise milli formasını giydiği Almanya'da, Beşiktaş formasıyla en iyi performansını sergiledi. 

İLK ÇEYREK 22-19

Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz ilk üç dakika sonunda 7-3'lük üstünlüğü elde etti. Kendi evinde olan İsmet Akpınar mütihş performansıyla Beşiktaş'ı taşıyan isim oldu. İlk bölümde çok kolay sayı üreten temsilcimiz çeyreğin ikinci kısmında ritmini kaybetti. 3 dakika sayı atamasak da 25 saniyede ürettiğimiz 5 sayı nefes aldırdı. İlk çeyreği 22-19 önde tamamladık.

İkinci çeyreğin başında McKissic'in üçlüğüyle farkı 6 sayıya kadar çıkardık. Uzunlarıyla etkili olan Bonn yine de bir türlü istediği ritmi bulamadı. Çeyreğin tam ortasında gelen 7-0'lık seri seyirciyi de çoştururken Bonn öne fırladı. Djurisic ile etkili olsak da Theodore'dan gelen üst üste top kayıplarıyla öne geçemedik. Yüksek yüzdeli hücum eden Bonn ilk devreyi 47-41 önde tamamladı.

Üçüncü çeyrek son derece dengede başladı. Savunmalar daha sert gözükse de top kayıplarından gelen sayılarla skor yukarı taşındı. McAdoo'nun müthiş bloğuna İsmet'in isabetleri de eklenince Beşiktaş ritm buldu. Fakat Simons önderliğinde gelen 9-2'lik seri ile fark yeniden çift hane sınırına geldi. Son çeyreğe temsilcimiz 67-57 geride girdi.

Son çeyreğin başında McKissic fırtınası vardı. İki jeneriklik smaç yaparken temsilcimiz de rakibine yaklaştı. Savunmada sertliği arttıran temsilcimizin bu dakikada canını sıkan şey faul hakkının dolması oldu. Bir pozisyonda potaya giden Birkan ise çok kötü darbe alarak el bileğinden sakatlandı ve kenara geldi. Bu dakikadan sonra morali bozulan temsilcimiz rakibin farkı yeniden açmasına engel olamadı. 2'ye kadar inen fark 2 dakika kala yeniden 9 sayıya çıktı. Üst üste hücum ribaundları alan temsilcimiz rakibi de kötü hücumlara sürükleyince bir anda fark 4 sayıya kadar indi. 14 saniye kala fark 3 sayıya indi. Farkı kapatmaya çalışsak da büyük hatalar yapmayan Bonn karşılaşmadan 86-82 galip ayrıldı.

Etiketler: Basketbol   Bonn   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki