KARTAL'IN WEGHORST PLANI HAZIR!

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Wout Weghorst, siyah-beyazlı taraftarlara seslenerek "Derbiyi bekleyin" mesajı verdi...
Haberin yayılanma tarihi:21 Eylül 2022, Çarşamba

Beşiktaş'ın Golcü Futbolcusu Weghorst Siyah-Beyazlı Takımdaki Üstün Performansının Ardından Hollanda Milli Takımı'na Davet Aldı

Weghorst, sosyal medya hesabından Beşiktaş taraftarlarına seslendi. Golcü yıldız Weghorst yaptığı paylaşımda, "Hatalarımızdan ders çıkarıp yolumuza devam etmeliyiz. Daha güçlü ve daha iyi olacağız. Bizi her koşulda desteklediğiniz için teşekkür ederim. Milli aradan sonra Fenerbahçe maçında görüşmek üzere" ifadelerini kullandı. Geride kalan 7 karşılaşmada takımına maksimum katkı veren Weghorst, 3 gol ve 4 asist üreterek 7 gole direkt olarak katkı sağlamayı başardı. Bu arada Burnley'den 10 Milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralanan 30 yaşındaki golcü oyuncunun bonservisini almak isteyen Beşiktaş, bu tutarı 4 taksitte ödeyebilecek. Siyah-Beyazlılar yine de bu konuda aceleci davranmayacak.

BONSERVİSİ YARIYA DÜŞER

Beşiktaş'ta gündem Wout Weghorst olurken, Hollandalı oyuncunun bonservisiyle ilgili durum İngiltere Championship ekibi Burnley'e bağlı. Weghorst'un Beşiktaş'la yaptığı sözleşmesinde 10 Milyon Euro'luk satın alma opsiyonu var. Sportif direktör Ceyhun Kazancı'ya göre Burnley, Premier Lig'e çıkamazsa bu rakam 5 Milyon Euro'ya kadar düşer. Bu yüzden Hollandalı golcünün bonservisi için acele edilmeyecek.

MAKSİMUM KATKI VERDİ

Hollanda'da gündem Wout Weghorst oldu. Ülke basını, Beşiktaş'ın İstanbulspor ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı maçı 'sürpriz kayıp' olarak nitelendirirken, "Weghorst ve arkadaşları bitime 5 dakika kala sürpriz bir kayıp yaşadı. Ama Wout Weghorst gollerini atmaya devam ediyor. Beşiktaş'a maksimum katkı veriyor" ifadelerini kullandı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki