KARTAL'IN YÜZÜ GÜLMÜYOR!

Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'a mağlup oldu...
Haberin yayılanma tarihi:05 Kasım 2022, Cumartesi

İLK YARI  BERABERE SONUÇLANDI

Mücadeleye hızlı başlayan sarı-kırmızılılar 18. dakikada Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile 1-0 öne geçti. 28. dakikada Cenk Tosun'la bu gole karşılık veren Siyah-Beyazlılar, ilk yarıyı 1-1 beraberlikle kapadı. İkinci yarıda yeniden sahneye çıkan Mauro Icardi 59'da takımını yeniden öne geçirdi. Mücadelenin kalanında her iki takım da birçok ataktan yararlanamadı.

Galatasaray'ın birçok atağı direğe takılırken, Beşiktaş'ın riskli pozisyonlarını da kaleci Fernando Muslera bertaraf etmeyi başardı. Mücadele 2-1 sarı-kırmızılıların üstünlüğüyle sona erdi. Okan Buruk bu galibiyet ile Galatasaray'ın başında ilk galibiyetini alırken Şenol Güneş derbiden boynu bükük ayrılan isim oldu.

MASUAKU KADRODAN ÇIKARILDI

Siyah-Beyazlı takımda derbi öncesi sakatlanan Arthur Masuaku kadrodan çıkarıldı. Dün açıklanan kamp kadrosunda yer alan Demokratik Kongolu oyuncu, dizindeki kıkırdakta yaşadığı problem sonrası sağlık heyetiyle yapılan değerlendirmenin ardından maç kadrosuna alınmadı.

DELE ALLI İLK KEZ YEDEK KALDI

Sezon başladıktan sonra transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Beşiktaş'a transfer olan Dele Alli, ilk kez yedek kaldı. Transferinin ardından ilk maçına 4. haftadaki Demir Grup Sivasspor karşısında çıkan Dele Alli, sakatlığı nedeniyle Medipol Başakşehir ve İstanbulspor karşılaşmalarında forma giyememiş daha sonraki maçlara ise on birde çıkmıştı. Siyah-Beyazlı oyuncu geçen hafta oynanan Ümraniyespor maçının 46. dakikasında ise teknik direktör Şenol Güneş tarafından oyundan alınmıştı.

ATIBA İLK KEZ KADRODA

Sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle bu sezon Siyah-Beyazlı formayı giyemeyen Atiba Hutchinson, derbi maçta takımdaki yerine döndü. Bir süredir takımla çalışmaya başlayan tecrübeli futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş tarafından yedek soyunduruldu. Bu sonucun ardından Galatasaray 24 puanla 2. sıraya yükselirken, Beşiktaş 22 puanla 5. sırada yer aldı.

Etiketler: derbi   Gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki