'Kavgam BeşiktAŞK!'

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Şubat 2021, Salı

Ben ve ekibimin koca-koca, paralı/pullu, etrafı geniş, iktidar sahibi, güçlü adamlarla kavga etmekten zevk aldığımızı sanıyorlar.

Diyorlar Ki; Her şeye muhalefet ediyorsun, herkesle kavga ediyorsun. Altını Çizelim; Mücadeleden Korkmam-Kavgadan Kaçmam...Bizim derdimiz kişilerle değil, Beşiktaş’ın Şeref’iyle ve Hakkı’yla temsil edilmesiyle. Her bir kişinin isminin yanında BJK yazdığı anda, tüm hareket ve yaşam tarzına dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü olumsuz yapılan her hamle, bu camiaya mal edilecektir…

HEM SİYASET HEM TİCARET!

Hatırlıyor musunuz, Fikret ORMAN’ın stat korkuluklarını kendi şirketine yaptırdığı zamanları? Kulüpte ve bende belge ve detayları var. Her tarafından şaibe akıyor! Bakalım KPMG Araştırma ve Denetleme raporunda ne yazacak? Demem o ki; Bu camiayı yönetenler Hem SİYASET, hem TİCARET yaparken ince eleyip sık dokumak zorunda.

*Yıllar önce hamlesini yaptığınız ‘KRİPTO PARA’ yatırımını (Ardı-Arkası Yokmuş Gibi!) BJK’ya yeni PROJE diye insanlara lanse edemezsiniz. Yok, ederseniz birileri de gelir bunu sorgular. 

*FRENÇAYZİNG (Bedel Karşılığı İsim Hakkı Verme) dağıtırken ve ticaret yaparken, herkesten çok kimseleri üzmemeye dikkat edeceksiniz. Yok dikkat etmezseniz, birileri de yanlışları vurgular. (BEKLEYİN YAZILAR ARDI-ARDINA GELECEK...)

Ülkemizde de, Kulübümüzde de Futbol Lağım Çukuruna döndü. Bu çukura girenin, üzerine çamur sıçramaması mümkün mü? Birçok kalem ve GASTECİNİN taraflı/yandaş olmasına herkes ALIŞMIŞ. Bende diyorum ki; ALIŞMAK Çaresizliktir. Çaresiz Kalmak İstemiyorsan, Hiçbir Şeye ALIŞMA!

Şimdi Siz Söyleyin;

-Serdar BİLGİLİ’nin “Bir daha sokağından geçmem” dediği Beşiktaş’ta, kocaman bir cadde almasına, Fikret ORMAN için ‘Süleyman SEBA’dan sonra gelen en büyük Başkandır” demesine. 101. yılda nasıl kaçtığını belli olmayan Şampiyonluğumuza. ALIŞAYIM MI?

-Yıldırım DEMİRÖREN’in BJK’dan kaçıp, TFF Başkanı olması. Ardından kocaman bir medya imparatorluğuna giden bir yükselişe geçti diye ona çevresine yanaşıp ALIŞAYIM MI?

-Ardında bir çok soru işareti bırakan Fikret ORMAN dönemin de kim varsa... “Paralar Nerde” sorusuna cevap ver(E)meden kaçanlara, Kulübün borcunu 431 MİLYON TL’den 4 MİLYAR TL’ye çıkarken göz yumanlara ALIŞAYIM MI?

-6,5 yıl BEŞİKTAŞ’ta en güçlü 2. Adam olan Ahmet Nur ÇEBİ’nin “Benim Bişeyden Haberim Yok” dememesine ALIŞAYIM MI?

Kim nereye yanaşır, her kim neye ALIŞIRSA ALIŞSIN. Ben kavgama, herkesle / her zaman devam edeceğim. Çünkü benim kavgam büyük.

Benim Kavgam BeşiktAŞK

Hak Edene Saygılarımla

  Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki