KÜFÜR BAHANESİYLE DİVAN'DAN KAÇTI!

Beşiktaş'ta uzun süredir pandemi sebebiyle toplanamayan Divan Kurulu, geçtiğimiz Cumartesi günü toplandı. Eski başkan Fikret Orman'ın toplantıya katılmaktan son anda vazgeçtiği ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Eylül 2021, Cumartesi

Divan Kurulu toplantısında en büyük yankı uyandıran konulardan birisi de Başkan Ahmet Nur Çebi'nin eski Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu ile ilgili söylemleri oldu.

Eski başkan Fikret Orman’ın kendisinin altını oyduğu yönündeki iddialarına cevap veren Çebi, “110 Milyon parayı cebimden kasa kolaylığı için kasaya koydum. Ailemin geleceğini riske atarak da 675 Milyon TL kefalet vererek kulübü 1.5 yıl ayakta tutmaya çalıştık. Biz birilerinin altını oyduk da birileri gitmedi. İçinde bulundukları durumu görüp vınladılar. Ben kimsenin altını oymadım. Son 2 yılda görev yaparken abi adı altında tahrik ve taciz edildim, bu kulüpten gitmem için. Bana neler yapıldı. Altınız oyulmadı efendi, kendiniz gittiniz." ifadelerini kullanmıştı.

KÜFÜR BAHANESİ

Çebi'nin bu sözlerine cevap verip vermeyeceği merak edilen eski Başkan Fikret Orman'ın ise ekibiyle birlikte Divan Kurulu'nda kendisine yapılan eleştirilere cevap vermek için büyük bir hazırlık içerisinde olduğu, hatta kurmayları Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Ahmet Ürkmezgil'in de Orman'la birlikte konuşmalarını hazırladığı; fakat Fikret Orman'ın kendisine organize bir şekilde küfürlü saldırı yapılacağını bahane ederek Divan Kurulu toplantısına katılmaktan son anda vazgeçtiği öğrenildi.

Orman'ın bu tutumu ekibinin de büyük tepkisini çekti. Yaşananlardan sonra Fikret Orman'ın en yakınlarının desteğini dahi kaybettiği gelen bilgiler arasında...

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki