''KÜSTAH!''

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:14 Nisan 2023, Cuma

Önce TFF Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ’ye Yakıştırdığımız ‘KÜSTAH’ Kelimesinin Türk Dil Kurumu Karşılığını Açıklayalım;

KÜSTAH; Saygısız, kaba, terbiyesiz kimse demektir. (TDK)

KÜSTAH, BJK konuşurken masaya yumruk vurabiliyor.

KÜSTAH, 120 senelik şanlı tarihi olan BEŞİKTAŞ kulübüne ‘Olmayacak şeyler ile kamuoyunu meşgul etmeyelim. Ortamı gerginleştirmeden ligimizi devam ettirelim…’ sözleriyle aklınca ayar vermeye kalkabiliyor.

BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER

Ahmet Nur ÇEBİ ve yönetimini hiç beğenmem. Dileyen, yıllardır yayınladıklarıma ve yazılarıma göz atabilir. Ancak Çebi ve idarecileri demokratik yollarla seçilmiş benim ve milyonlarca taraftarın, on binlerce kongre üyesinin başkanıdır. Bir ‘KÜSTAH’ ile mücadeleye girdiğin de Karınca Misali tarafım bellidir…  

KÜSTAH BAŞKANI TANIYALIM

Bir TFF Başkanı düşünün ki kardeşi, terör örgütü davasından daha yeni beraat etmiş olsun…

Peki, Suçlamalar Neydi?

Mehmet BÜYÜKEKŞİ'nin kardeşi Aykut Büyükekşi hakkında ‘Fetullahçı Terör Örgütü’ne üye olmak’ suçundan 2020 yılında dava açıldı. 

İddianamede, Aykut BÜYÜKEKŞİ ile ilgili ihbarda bulunan bir şahıs, Aykut Büyükekşi'nin 'FETÖ'nün üst düzey yöneticilerinden ve örgütün de gizli kasası olduğunu öne sürdü.  Şahıs ayrıca, 'FETÖ'nün yönlendirdiği kişi, kurum ya da kuruluşlara ‘Zekât’ olarak ayakkabı gönderdiğini, TUSKON'un her toplantısına şirketi temsilen katıldıklarını, TUSKON'dan heyetlerin de kendilerine geldiğini ifade etti.

Sabah Gazetesi 16 Mayıs 2020 Tarihi Saat 11.30'da sabah.com.tr'den Geçtiği Haberde "Ünlü İş Adamına FETÖ Davası: İnkar Ettikleri Bile Belgelendi" Diyordu.

ALİ KOÇ’TAN TFF BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ HAKKINDA OLAY SÖZLER;

‘Bende olan bilgiler çerçevesinde Sayın Adayın, aday olması ifade ettiğim gibi (Telefon almış 2. el de ByLock) çıkmış. Veya söz konusu bankada az parası olmasına rağmen soruşturmaya tabii tutulmuş.'

‘Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum; Sizin isminiz kullanılarak bazı şeyler oluşturuluyor. Lütfen bu hatadan dönelim. Söz konusu adayla benim şahsi bir sıkıntım yok. Hatta dostumdur. Ama elimdeki bilgiler çerçevesinde bundan yumuşak karın oluşturulacak bir konudur. Bundan daha fazla ileriye gitmek istemiyorum…’

Bu ‘KÜSTAH’ başkan ile ilgili yazmaya yeni başladık. BJK’nın tarafı olarak herkese, anladığı dilden konuşmak lazım. Uğraştığı camianın büyüklüğünü, şanlı tarihini, anlasın/öğrensin Türk futbolundan elini-ayağını çekene kadar devam edeceğim.

- Devamında, kunduracı şirketini (Ziylan Ayakkabı - Filo) nasıl kurtardı onu konuşacağız.

- Gaziantep (Beyaz Antepli’ler) maceralarını yazacağız.

- Büyük Yalı Otel’i muhakkak kaleme alacağız.

- Önce yeğen, sonradan damat olan Mehmet Büyükekşi’nin kurucu olduğu aile şirketinin nasıl bir anda büyüdüğünü ele alıp 1970-80’li yıllara kadar gideceğiz.

Kısacası BEŞİKTAŞ’A ‘KÜSTAH’lık etmeye kalkanlara OMUZ-OMUZA haddini bildireceğiz…

(Şimdilik) Hak Edene Saygılarımla.
           Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki