Ljajic’in Görevini Oğuzhan Üstlenecek!

Teknik Direktör Abdullah Avcı, cezalı Adem Ljajic’in yokluğunda forma vereceği ismi büyük ölçüde belirledi...
Haberin yayılanma tarihi:26 Eylül 2019, Perşembe

Deneyimli hocanın, Trabzon’da Oğuzhan’ı ilk 11’de görevlendireceği öğrenildi.

Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor’la pazar günü kritik bir puan mücadelesine çıkacak Beşiktaş’ta, sarı kart cezalısı Adem Ljajic’in görevini Oğuzhan Özyakup üstlenecek.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın, Medipol Başakşehir maçında gördüğü kartla cezalı duruma düşen Ljajic’in yokluğunda Oğuzhan’ı ilk 11’de düşündüğü belirlendi.

Oğuzhan, Başakşehir maçında 65. dakikada Douglas’ın yerine oyuna dahil olurken, ortaya koyduğu pozitif futbolla dikkat çekmişti. İki hafta süren adale sakatlığını atlattıktan sonra iyi bir geri dönüşe imza atan Oğuzhan’ın, Ljajic’in yerine formaya en yakın isim olduğu ifade edildi. Teknik patron Avcı’nın, yetenekli oyuncuyu, Dorukhan Toköz gibi 8 numara pozisyonunda oynatmayı planladığı öğrenildi.

Atiba Hutchinson’ın önünde Oğuzhan ve Dorukhan’ı görevlendirmesi beklenen Avcı, sol kanatta N’Koudou’ya şans tanıyacak. Deneyimli hocanın sağ kanattaki tercihi ise henüz netlik kazanmadı. Diaby’nin performansından memnun olmayan Abdullah Avcı’nın yeniden Jeremain Lens’e görev verebileceği aktarıldı.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki