'MAÇI KENDİ ELLERİMİZLE VERDİK!'

Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş, deplasmanda 3-0 öne geçtiği maçta Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından konuşan Valerien Ismael, kırmızı kartın oyunlarını etkilediğini söyledi...
Haberin yayılanma tarihi:15 Ağustos 2022, Pazartesi

'KENDİ KALEMİZE GOL ATTIK!'

Maça iyi başladıklarını belirten Valerien Ismael “Maçın kontrolü bizdeydi. Gereksiz bir durum oluştu. Geçen hafta da bir kırmızı kart gördük, bu hafta da. Bu kabul edilemez. Maçı biz verdik diyebiliriz. Alanyaspor biz 10 kişi kaldıktan sonra bile fırsat bulamadı. Biz kendi kendimize yaptık. Kendi kalemize gol attık ve bir de penaltı yaptık” dedi.

Karşılaşmada 10 kişi kaldıktan sonra oyunun başka bir duruma geçtiğini söyleyen Valerien Ismael, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Maçta 3-0 öndeyken 10 kişi kalınca oyun başka bir yere geçti. Ondan sonra oyunu tutmak istedik. Oyuncu değişikliklerinin ikisi taktik, biri sakatlık nedeniyle oldu. İkinci yarı itibarıyla daha diri oyunculara ihtiyaç duyduk. Biz 10 kişi kalınca merkezi tutmak istedik. İkinci gole kadar bunu çok iyi başardık. Çok çok üzgünüz. İyi başlamamıza rağmen bu sonuç bizi çok üzdü. Haftaya maça bugün başladığımız gibi güçlü başlayıp güçlü bitirmek istiyoruz. Kırmızı kartlara bir şey yapmalıyız. 10 kişiyken havanın sıcak olduğundan bahsettik. Enerjimiz düştü. İkinci yarı skoru tutma anlamında iyi işler yaptık. Sonrasında yorulduk.”

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki