MANDZUKİC'İN MENAJERİ KAFALARI KARIŞTIRDI!

Beşiktaş'ın Mandzukic için yaptığı transfer görüşmelerinde yol aldığı iddia edilirken yıldız oyuncunun menajerinden kafa karıştıran açıklama geldi...
Haberin yayılanma tarihi:11 Ocak 2021, Pazartesi

Mandzukic’in Gözü Premier Ligde

Hırvat oyuncunun menajer Ivan Cvjetkovic, “Her zaman yaptığı gibi çok ciddi bir şekilde idmanlarına devam ediyor. Zagreb'de çalışıyor. Yüzde 100 formda. Doğru fırsatı, onu gerçekten isteyen takımı bekliyor. Tekrar şampiyon  olabileceğine inanıyor. Bazı teklifleri reddetti çünkü onu gerçekten imzalamak istediklerine ikna olmadı. Sahte haberler var. Onu hiç istemeyen kulüplerle adı yazılıyor. İtalya'da tekrar oynar mı bilmiyorum. Premier Lig'de oynamak için doğdu. Ama hiçbir zaman doğru şansı olmadı. Premier Lig’de oynamaya yüzde 200 hazır" açıklamasını yaptı.

SERGEN YALÇIN FORVET DİYEREK YÖNETİMİ SIKIŞTIRMIYOR

Bu arada diğer transfer dönemlerinin aksine Sergen Yalçın, yönetimi “Santrforu çabuk getirin…” diye zorlamıyor. Sıkıştırmıyor. Çünkü başarılı teknik adam ne kulübü zarara sokmak istiyor. Ne de transferde hata yapılmamasını. Çünkü daha devre bile olmadı. Takım iyi gidiyor. Bu yüzden yönetime en doğru şartlarda pazarlık yapması için kolaylık sağlıyor. Çünkü transferde her zaman son hafta hatta son gün fırsatların doğacağını biliyor. Mandzukic olmazsa, Kenan… yoksa Gaich, yoksa Koita ya da sürpriz bir santrfor alacaklarını biliyor. Çünkü bu konuda Başkan Ahmet Nur Çebi’nin sözü var.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki