MENAJERLERDEN İĞRENÇ TEKLİF!

Rumen teknik adam, bir futbolcu için kendisini iki menajerin aradığını ve takıma aldırması halinde 50 Bin Euro teklif ettiklerini açıkladı...
Haberin yayılanma tarihi:30 Eylül 2020, Çarşamba

Sivri açıklamaları, saha kenarındaki hareketleriyle dikkat çeken Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, bu kez Türk futbolunda yaşanan bir olayı itiraf etti.

Rumen teknik adam, bir futbolcu için kendisini iki menajerin aradığını ve takıma aldırması halinde 50 Bin Euro teklif ettiklerini açıkladı.

KİM BU MENAJERLER?

2 Menajerin kendisini arayarak kötü oyuncu hakkında iyi yorum yapması için 50 Bin Euro teklif ettiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Transfer döneminde menajerlerin yapmış olduğu baskılar var. Güçsüz ve zayıf oyuncuları almamızı istiyorlar. Sadece para kazanmak için bu oyuncuları öneriyorlar. Ama ben buna izin vermeyeceğim. Menajerlerin takıma sunmuş olduğu oyuncular oynamayınca takım içerisine huzursuzluğa neden olacaklar. Haksız bir rekabet olmasını istemiyorum. Bir örnek vermek istiyorum. Geçen hafta bizim kulübümüz tarafından bir oyuncuya teklif yapıldı. Daha sonra Türkiye’den 2 menajer beni aradı. Menajerler bana futbolcuyu kabul etmem için 50 Bin Euro teklif ettiler. Sadece yönetime iyi oyuncu olduğunu söylememi istediler. Çünkü takımda son sözü sen söylüyorsun dediler. Benim için de çok kolay olurdu kabul etseydim. Geçen sene bu oyuncu sadece 1 gol attı. Ayrıca çok fazla maçı da yok. Ben bu oyuncuyu buraya nasıl getirebilirim” ifadelerini kullandı.

MÜSLÜM ÖZMEN: SUMUDİCA'NIN SAVUNMASI ALINACAK

Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, teknik direktör Marius Sumudica'nın rüşvet iddiasıyla ilgili, "Böyle bir durum ilk önce yönetimle paylaşılmalıydı. Burası Gaziantep Futbol Kulübü ve bu olay artık resmi bir durum. Avukatlarımız aracılığıyla işlemler resmi ilerleyecek ve Sumudica'nın savunması alınacak" dedi. Özmen, Rumen teknik adam Marius Sumudica'nın rüşvet iddiasıyla ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Sumudica'nın dün yaptığı açıklamada, "Geçen hafta bir oyuncu önerildi. Türkiye'den iki menajer beni aradı. Bu futbolcuyu kabul etmem için menajerler bana 50 Bin Euro teklif etti" sözlerini değerlendiren Özmen, şunları söyledi:

"Burası Gaziantep Futbol Kulübü. Böyle bir olay varsa ilk önce yönetime bildirilmeliydi. Bu işin takibini sonuna kadar yapacağız. Avukatlarımıza bilgi verdik. Teknik direktör Sumudica'nın savunması alınacak. Artık süreç resmi bir şekilde yürüyecek. Doğru olan budur. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Böyle bir durumun sonuna kadar takipçisi olacağız ve ortaya çıkaracağız."

Odatv

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki