Metin Tekin 'Boyd'u Beğenmedim!'

Kara Kartalın sarı fırtınası Metin Tekin, Sivasspor'un Beşiktaş'ın 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:18 Ağustos 2019, Pazar

Tekin, Sivasspor'un Beşiktaş'ın 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Metin Tekin'in açıklamaları şöyle;

SORU İŞARETLERİ VAR

Çok net bir galibiyet aldı Sivasspor. Diri bir takım, önde bastı zaman zaman. Üretkenlik olarak da daha iyiydi. Beşiktaş hücum anlamında etkisizdi. Oyunun bütününde ne yaptığı belli değildi. Çok etkili bir hücuma çıkışı vardı Sivasspor'un. Burak'ın olmaması da etkilemiştir. Ancak yeni bir oyunu anlatıyor Abdullah Avcı. Bu bir süreçtir. Zaman zaman bu oyunu da sorgulayabilir. 1. haftadan bu oyun yargılanmaz ama soru işaretleri var. Ben ipuçlarını göremedim. İlk haftadan oyun eleştirisini doğru bulmuyorum. Gökhan Gönül ve Caner için eskimiş de diyebilirsiniz tecrübeli de diyebilirsiniz. Dorukhan geçen yılın yıldızıydı. Bana göre Ljajic, Beşilktaş'ın en iyilerinden. Bence kadro yetersiz değil.

Boyd'u Beğenmedim

Boyd'u beğenmedim. Bu oyun biraz daha farklı. Burada ne yapacak bilmiyorum. Abdullah Avcı'nın olumlu şeyler düşündüğünü biliyorum. Hakem yönetimini genel anlamda başarılı buldum. Maçtaki çarpışmayı futbolun içerisinde gibi gördüm. Boyd'un sarı kartının yeterli olduğunu düşünüyorum.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki