''MUHTEŞEM BEŞİKTAŞ!''

Beşiktaş, eski yönetim kurulu üyesi Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:30 Ağustos 2022, Salı

Beşiktaş Tüm Anlamıyla Futbol Resitali Ortaya Koydu

Takımın fizik gücü başta olmak üzere, moral motivasyonu üst seviyedeydi. Futbolculardaki kazanma arzusunu gören taraftarlar coştukça coştu ve tribünde de harika bir ambiyans oluştu. Sivasspor'u kendi sahasına hapseden Beşiktaş'ta, teknik direktörden, futbolcusuna, harika takıma emek veren herkese şapkamı çıkarıyorum. Beşiktaş transferde müthiş bir nokta atışı transferler yapmış. Buraya yazıyorum; Weghorst bu sezon uzak ara gol kralı olur. Hollandalı hem atıyor, hem attırıyor. Muleka da genç yaşına rağmen müthiş oynuyor. Belli ki, takım öyle böyle değil, iyi çalışıyor. Özellikle duran toplardaki varyasyonlar rakibin başını döndürürken izleyenlere keyif veriyor.

Dün İlk Kez Sahaya Çıkan Dele Alli Artık 'Bizim Ali'...

İlk günden böyle oynarsa sonrası rakipler için korkulu rüya olur. Salih oyunda kaldığı sürede sahada basmadık yer bırakmadığı gibi, iki ayağını ustalıkla kullanıp takımı jet hızıyla hücuma çıkardı. Sağda Rosier, solda Masuaku enerjilerini sahaya koyarken N'koudou iyi ki takımda kalmış. Gedson Beşiktaş'ın akciğeri. Bir ara gözlerime inanamadım 'Acaba Gedson'dan iki tane mi var" demekten kendimi alamadım. Salih'in yerine oyuna giren Berkay da çok kaliteli bir kumaş... Ismael'i özellikle iki hafta önce oynanan Alanyaspor maçı sonrası çok eleştirdik. Sezar'ın hakkı Sezar'a; dünkü futbol için bu kez alkışlarımızı gönderelim. Fransız teknik adamı bazen taktik yönden eleştirsek de takımı kısa sürede üst düzey perforamansa taşıdığı için teşekkür etmeliyiz.

Dikkatinizi Çekerim; hem de geçtiğimiz sezon 14 futbolcusu ayrılmış bir takımdan! Daha bu takıma Josef ve Ghezzal katılacak. Bu hafta sonu tüm takımların maçını izledim. Şunu söyleyebilirim ki; şu anda iyisi Beşiktaş... Elimizle tahtaya vuralım; nazar değmesin.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki