MUHTEŞEM GALİBİYET BÖYLE GELDİ!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi nefes kesti...
Haberin yayılanma tarihi:30 Kasım 2020, Pazartesi

Josef De Souza Derbiye Damga Vurdu

Sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al Ahli’yle yollarını ayırmasının ardından Beşiktaş’a transfer olan Josef de Souza, eski takımı Fenerbahçe’ye karşı ilk kez forma giydi. 2015-18 sezonları arasında görev yaptığı Fenerbahçe’den 2 yıl önce 12 milyon Euro’ya Al Ahli’ye giden Brezilyalı ön libero, Süper Lig’e bu kez Kara Kartal için dönmüştü. İlk 11’de başladığı derbide 90 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, özellikle orta alanda ortaya koyduğu etkili futbolla dikkat çekti. Necip Uysal’ın 53. dakikada attığı golün asistini de yapan isim olan Sambacı, 90 dakika boyunca sert ve mücadeleci oyunuyla teknik ekibin beğenisini kazandı.

Larin'den Son 5 Maça 5 Gollük Katkı

Beşiktaş formasıyla sergilediği performansla son haftalara damgasını vurmayı başaran Cyle Larin, dün akşam da farkını ortaya koydu. Fenerbahçe mücadelesine ilk 11’de çıkan 25 yaşındaki futbolcu, sol açıkta başladığı oyunda sık sık Vincent Aboubakar’ın da yanına geçerek çift forvet gibi oynadı. Kadıköy’deki karşılaşmaya oldukça hırslı başlayan Kara Kartal’ın hücum hattını etkili bir şekilde yönlendiren Larin, oyunun 4. dakikasında Vincent Aboubakar’a asist yaptı. Kara Kartal’daki son 5 maçında 4 gol ve 1 asiste ulaşan Larin, yıldızını parlatmaya devam etti.

Takım Arkadaşları Teselli Etti

Dün akşamki karşılaşmanın ilk yarısında asiste ek olarak bir de sarı kart gören Larin, oyunun 50. dakikasında eski takım arkadaşı Gökhan Gönül’le girdiği bir ikili mücadele sonrasında ikinci sarıdan kırmızı görerek maç dışı kaldı. Oyundan çıkarken oldukça üzgün bir görüntü sergileyen başarılı ismi, teknik heyet ve kulübedeki takım arkadaşları teselli etti. Tecrübeli futbolcu, kariyerindeki ilk kırmızı kartını dün akşam Fenerbahçe karşısında görmüş oldu.

Ghezzal Yine Fark Yarattı

Beşiktaş’ın yıldız kanat oyuncusu Ghezzal, Fenerbahçe derbisinde kalitesini bir kez daha gösterdi.Özellikle ilk yarıda fark yaratan ve hücumda çok doğru işler yapan Ghezzal, Aboubakar’ın ikinci golünde adrese teslim bir orta açtı. Takım arkadaşı da şık bir kafayla topu ağlara yolladı. Larin kırmızı kartla atıldıktan sonra zaman zaman sol tarafa geçen Ghezzal, hücum bölgesinde adeta iki kişilik bir performans ortaya koydu.

Utku Kalesinde Güven Veriyor

Ersin Destanoğlu'nun yokluğunda Başakşehir karşısında eldivenleri devralan Utku Yuvakuran, Fenerbahçe derbisinde de 11'de sahaya çıktı. Cisse ve Ozan Tufan'ın yakın mesafeden buldukları gollere engel olamasa da genç kaleci başarılı bir performans sergiledi. Mücadeleyi 3 kurtarışla tamamlayan Utku, Ersin'i aratmadı ve sezonun geri kalanında forma rekabetine gireceğini kanıtladı.

Etiketler: derbi   fb   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki