'NE OLACAK BU İLETİŞİMİN HALİ?!'

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Mayıs 2021, Çarşamba

Bazı Dostlar Arada Sitem Ediyor ‘Beşiktaş Şampiyon Oldu Sen Ve Ekibin Bari Bir-Kaç Ay Muhalefete Ara Verin’ Diye

Malumunuz; Şampiyonluk için kritik haftalar girdiğimiz dönemlerde sustuk, tek satırlık muhalefet yapmadık. Ayrıca şu muhalif düşünce ve tarzın, kötü bir şey olduğu fikrini aklınızdan sökün atın. Canım Ülkemde, iyiden iyiye susturulmuş olan medya ve muhalefet nedeniyle geldiği noktayı şöyle bir aklınızdan geçirerek

İLETİŞİM İLETİŞİM İLETİŞİM…

Ahmet Nur ÇEBİ yönetime ilk geldiği dönemlerde BJK iletişimini yakın arkadaşı olan Adnan DALGAKIRAN’a teslim etti. 11 Ay boyunca adeta yalvardık. ‘Yapmayın, İletişim Ayrı Bir Bilim Dalıdır, Adnan Bey Bu İşi Göremez, İletişim Yerlerde’  diye yazmaktan bıktık usandık.

SONUÇ; 11 Ay sonra, söz konusu yönetici görevden alındı.

HATA ÜSTÜNE HATA

Ardından İletişimin başına, adeta mevcut tüm yönetim kurulu üyelerine adeta ‘Hiçbiriniz İletişemiyorsunuz’ denilerek eski Başkan adayı ve yöneticilerinden Erol KAYNAR getirildi. Hatta Ahmet Nur Çebi Erol Kaynar’ı lanse ettiği toplantıda ‘Benim ve danışmanımın yaptığı açıklamalar camiayı bağlar, bundan da gurur duyarız. Erol Kaynar’ın İletişim ve Medya Danışmanlığı son derece geniş yetkilerle donatılmıştır…’ açıklamasını yaptı.

SONUÇ; Erol Kaynar, BJK’dan ayrıldı ya da ayrılmak zorunda kaldı! Bir ara kendisi ile beraber gelen ekibinin son durumunu da ayrıca değerlendiririz.

KAHROLSUN KURUMSALLIK YAŞASIN BEŞİKTAŞLILIK

Yıllardır her gelenin ‘Kurumsal İletişim’ zırvalarını dinlemekten sıkıldık. BJK kurumsal-murumsal değil Halkın Takımıdır Halk. Yüreğinde Siyah-Beyaz sevdanın ateşini hissetmeyen, yaşamayan, sevincinde-üzüntüsünde ağlamayan camiaya ile bütünleşemez, iletişime geçemez. Artık anlayın bunu BEŞİKTAŞ BİR ŞİRKET DEĞİL RUHTUR. Profesyonellik masalları ile kendinizi de bizi de uyutmaya kalkmayın.

Neticede şimdi yapılan yanlışlar ve yitirilen 2 yılın ardından, BJK İletişimine yeni yönetici ve profesyoneller getirilecek. Umarım bu sefer yaşanan ve eleştirilerden ders çıkarıp, camiayı toparlayabilecek birilerini görevlendirirsiniz.

Hak Edene Saygılarımla
      Hakan ÖNCÜL        

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki