ÖNCE HOCA SONRA TRANSFER!

Beşiktaş’ta hem Sergen Yalçın’ın sözleşme konusu hem de iç ve dış transfer imzaları netleşiyor...
Haberin yayılanma tarihi:16 Haziran 2021, Çarşamba

Başkan Ahmet Nur Çebi Türkiye-Galler Maçı Sonrası Resmen Düğmeye Basıyor

Lig ve kupa şampiyonu Beşiktaş’ta artık yeni sezon için çalışmalar resmen hız kazanıyor. Türkiye-Galler maçını tribünde izlemek için Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye giden Siyah-Beyazlı kulübün başkanı, İstanbul’a döner dönmez önce Sergen Yalçın’ın sözleşme konusunu ardından da iç ve dış transferi çözmek için kolları sıvayacak.

Teknik Direktör Sergen Yalçın İle Başkan Ahmet Nur Çebi Bir Araya Gelerek Artık Sözleşmenin Son Detaylarını Masaya Yatıracak

Yalçın’ın kontrat imzalamasının ardından hem iç ve dış transfere yoğunlaşılacak. Buradaki ilk hedef Rachid Ghezzal olacak. Geçen sezon ki çifte kupalı şampiyonlukta 18 asistiyle yıldızlaşan Cezayirli futbolcunun takımda kalabilmesi için uğraş verilecek. Bonservisi Leicester City’de olan 29 yaşındaki Ghezzal, Beşiktaş’ta devam etmek istiyor. Ancak İngilizlerin de ikna edilmesi gerekiyor. Bu konuda da çalışmalar olacak. Sergen Yalçın’ın da raporuyla dış transfer perdesi açılacak ve forvet başta olmak üzere eksik bölgelere hamleler için çalışmalar artacak.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki