'OTUR KARTAL SIFIR!'

Bilal MEŞE yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Aralık 2021, Çarşamba

Beşiktaş Devler Ligi’ni Büyük Hayal Kırıklığıyla Noktalarken Bırakın Galibiyeti Kenara Puana Hasret Kaldı

Tablo net, doğal olarak teknik direktör Sergen Yalçın, Borussia Dortmund maçına yedek ağırlıklı bir kadro sürdü. Valla, hiç yadırgamadım, artık olan olmuş, ununu eleyen eleğini asmış, Kartal, oyun dışı kalmış!

 Ya İç Hatlar?

Kartal, maalesef bu kulvarda da uçurumun kenarında turluyor, düştü düşecek! Tablo negatif ötesi yani!Sergen hoca da biliyor ki, Kayserispor maçının skoru bir çok şey ifade ediyor! Evet, Kartal’ın Avrupa macerası hüsranla sona erdi. Farklı Dortmund yenilgisi lige yansır mı, yansımaz mı, bunu hep birlikte göreceğiz!

Borussia Dortmund’un yoğun baskısına 29 dakika dayanabildik!

O ana kadar baskı nedeniyle hücuma fazla çıkamadık, ama en azından biraz olsun direndik! Kenan Karaman’ın hücuma çıkarken kaptırdığı topun, Malen’in ayağından gole dönüşmesini hiç sürpriz değil, çünkü Kartal bunu hep yapıyor! Hayy boyun, posun devrilmesin emi orta hakem! O nasıl penaltı kararıdır? Welinton’un rakibine müdahalesi yok, adam kendini yere atıyor. VAR uyardı, izledi, ama kararını değiştirmedi Fransız! Üstelik Welinton, kızardı Kartal on kişi kaldı. Atışı Reus kullandı, farkı ikiye çıkardı.

Reus’un ikinci yarının başında attığı golü izlerken, yüzüm kızardı ya sizin?

Eksik kalabilirsiniz, ama bunu gerekçe göstererek teslim bayrağını çekemezsiniz, buna hakkınız yok! Haa hücuma çıkamıyorsanız, en azından savunmayı iyi yapın, mücadele edin, fark yemeyin, neredeee! Keza ikinci yarıda oyuna dahil olan Haaland’ın kafa golünde savunmacılar kayıplarda, onu kontrol eden hiç kimse yok! Haaland, adeta fotokopi gibi, yine yükseldi, yine kafayı çaktı, fark beşe çıkardı, savunma yerle bir oldu!

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki