“Oynayan da İzleyen de Zevk Alacak!“

Süper Lig’e Trabzonspor galibiyetiyle başladıktan sonra çıktığı 3 maçın ilkinde berabere kalıp diğer 2’sini kaybeden Beşiktaş bugün Denizlispor ile oynayacağı maçla çıkışa geçmekte kararlı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Ekim 2020, Pazartesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Yalçın, “Denizlispor deplasmanına hem fiziksel hem de mental olarak çok iyi bir durumda gidiyoruz. Defansif ve orta alanda yaşadığımız sorunları çözmeye çalıştık. Sakatlıklar ve eksiklere rağmen kenetlendik. Skordan çok sistemi ön plana çıkardık” dedi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından 5. haftayı bay geçen siyah beyazlılar adeta 3 haftalık bir kamp dönemine girdi. Bu süreçte yeni transferler Rosier ve Ghezzal’ı da kiralık olarak kadrosuna katan Kartal’a bu 3 haftalık süreç hem yenilerin kaynaşması hem sakatların iyileşmesi hem de sistemin oturması açısından büyük avantaj sağladı.

‘Sıkıntılara Çözüm Ürettik’

Teknik direktör Sergen Yalçın da 3 haftalık süreci çok iyi değerlendirdiklerini belirtirken “Denizli deplasmanına hem fiziksel hem de mental olarak çok iyi bir durumda gidiyoruz. Defansta ve orta alanda yaşadığımız sorunları çözmeye çalıştık. Sakatlıklar ve eksiklere rağmen kadromuzda bulunan oyuncular ile 3 haftadır kenetlendik. İlk 4 haftada savunma zaaflarımızdan tüm maçlarda kalemizde gol gördük. Bunu soruna çözüm üretmeye çalıştık. Skordan çok sistemi ön plana çıkardık. İzleyen de oynayan da keyif almalı. Bu düşünceyle çalışmalarımızı sürdürdük” dedi.

Denizli En Çok Beşiktaş’a Yenildi

Geçen sezon Abdullah Avcı ile de ilk 4 haftada 4 puan toplayan Beşiktaş 19. sıradan hızla tırmanışa geçmek isterken takımın Denizli karşısındaki üstünlüğü dikkat çekiyor. Siyah beyazlılar, 10’u son maçta olmak üzere Denizli ile oynadığı son 13 Lig karşılaşmasının 12’sini kazandı, 1 maç ise berabere bitti. Deplasmanda da son 5 maçta gülen Beşiktaş, ayrıca yeşil siyahlıların lig tarihinde toplamda (28) ve evinde (13) en fazla kaybettiği takım durumunda.

Hürriyet 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki