''PANDORA'NIN KUTUSUNDAN'' AHMET NUR ÇEBİ ÇIKTI!

Uluslararası Araştırmacı Gazeteciler Konsorsiyumu'nun (ICIJ) paylaştığı ve 117 ülkeden 600'den fazla gazetecinin incelediği 11 Milyon 900 Bini aşkın belge, dünya elitlerinin gizli offshore sırlarını ortaya çıkardı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Ekim 2021, Cumartesi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ'de Şimdilerde Gündemden Düşmeyen 'Pandora Papers' Radarına Yakalandı

Pandoranın Kutusunda Türkiye'den Aydın Doğan'ın damadı M. Ali Yalçındağ'dan, CHP'li Onur Öymen'in oğlu Burak Öymen'e, iş insanları Turgay Ciner ve İnan Kıraç'tan, BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi ve ünlü sunucu Reha Muhtar'a tanınmış isimler listede.

AHMET NUR ÇEBİ SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

Belgelere göre Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi'de eşi Berna Çebi ile birlikte, Mayıs 2010'da Trident Trust firması aracılığıyla Britanya Virjin Adaları merkezli Fredetta Worldwide Ltd ve Elasea Finance Ltd adlı iki offshore şirket kuruyor.  Fredetta'nın varlıkları 31 Mart 2016'da 18 bin 474 dolar olarak kayda geçiyor. Asıl sahiplerin ismini gizlemek için vekil hissedarların kullanıldığı şirket, Mayıs 2018'de kapatılıyor. Haziran 2011'de 3.5 Milyon dolarlık varlığı olduğu görülen Elasea Finance üzerinden ise Londra Gatliff Road'da bir ev satın alınıyor.

Ahmet Nur Çebi DW Türkçe'nin Konuyla İlgili Sorularını Yanıtlamadı.

Deutsche Welle Türkçe

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki